RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   FOTOĞRAFLARIMIZ (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mersinkoyu Gene Günündeydi (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=4860)

gerence 25-05-2008 21:17

Elinize sağlık, bereketli av yapmışınız...

şeref-başkan 25-05-2008 21:52

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi (Mesaj 52188)
şeref bey seni tebrik ediyorum.sana yakışanı kısa zamandada olsa yapmışsın:helal::helal:

bakalım haftaya nasıl olcak. acaba beraberde bu kadar verimli olcakmı mersin körfezimiz.olur demi?;)
şu büyük organizasyonu bi halledelim yarım kaldıya :)nede olsa artık sende varsın
saygılar sevgiler

Hasan bey teşekür ederim tebriklerinden dolayı
Büyük Organizazyon artık şekillendirilsin tarihi belirlensin kıyıdanmı teknedenmi maliyeti hakkıda bilgi açıklaması yapılsın

şeref-başkan 25-05-2008 21:54

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 52196)
Şeref abi tebrik ederim güzel av olmuş.

Teşekür ederim ibrahim

şeref-başkan 25-05-2008 21:55

Alıntı:

gerence tafarından gönderildi (Mesaj 52197)
Elinize sağlık, bereketli av yapmışınız...

Teşekür ederim Yusuf bey

Anıl ÜNALAN 25-05-2008 22:01

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52181)
Anıl bey bu balıklar paşalardan daha lezzetli

Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır şeref abi ;) ben baLık yemeyen biri oLarak sadece paşa ve hamsinin Lezzetini beğenirim başka baLıkta koLay koLay yemem ;)

paşalı 25-05-2008 22:18

Şerefcim ellerine sağlık iyi av yapmışsınız ben pazar günü oradaydım.Ama hiç bir şey alamadım.Hasan kardeşim senin resimlerinden yola çıkarak yanılmamışisem senin olta attığın yerde şansımı denedim.Şu tahtaların üzerine kamışları sıraladığın yer varya orası işte.Yanımda gelen arkadaşlarda bana sitem etti senin meth ettiğin yer burasımı diye ama ne yapalım sğlık olsun .

şeref-başkan 25-05-2008 22:19

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 52205)
Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır şeref abi ;) ben baLık yemeyen biri oLarak sadece paşa ve hamsinin Lezzetini beğenirim başka baLıkta koLay koLay yemem ;)

Anıl bey güzel bir espiriyle giriş yaptınız (Lezzet ve güzeLLik göreceLi kavramLardır )
Bende size diyorumki yimediğin balığı neden yakalıyorsun amaörlükle pek bağdaşmıyor
Mesajımı espiri olarak algılayınız

levrek 25-05-2008 23:26

Alıntı:

şeref-başkan tafarından gönderildi (Mesaj 52182)
Erol bey turnalar üç ada arasında değilde açıktaki adanın etrafında olur daha fazla siz sırtı malzemelerini hazırlayın ikimize nasip olsun turnaları yakalamayı

Şeref Bey,memnun olurum takımlar her zaman hazır,inşallah en yakın fırsatta,hatta ilk toplu organizasyonda adaya doğru sortiler yaparız,sevgilerimle

şeref-başkan 26-05-2008 07:08

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 52208)
Şerefcim ellerine sağlık iyi av yapmışsınız ben pazar günü oradaydım.Ama hiç bir şey alamadım.Hasan kardeşim senin resimlerinden yola çıkarak yanılmamışisem senin olta attığın yerde şansımı denedim.Şu tahtaların üzerine kamışları sıraladığın yer varya orası işte.Yanımda gelen arkadaşlarda bana sitem etti senin meth ettiğin yer burasımı diye ama ne yapalım sğlık olsun .

Turgay bey ben tekneden avlanıyorum ben orda kıyıdan avlanırsan tekne sahibleri dernek üyeleri bana sitem eder tekne olduktan sonra balık bir şekilde bulunuyor mersinkoyunda

Salih Reis 26-05-2008 08:09

başkan tebrikler, :)

Saat 03:33.