![]() |
En güzeli, en sağlamı 3310 :D
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Her türLü özeLLiğe sahip :) maşaLLah mp3pLayer video kamera bLuetooth hafıza kart yuvası :D ve konuşuLabiLme özeLLikLeri:D
|
Sanırım aksesuarlar çivi ile çakılmış. Sağlam olsun diye :P
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bana göre; teknesi olan bir kişinin telsiz tertibatı ve amatör telsizcilik ehliyeti de olması gerekir. Yurtdışındaki teknelerde telsiz tertibatı bulunuyor.
Telsiz tertibatı ile, uluslararası kanaldan istediğiniz gibi haberleşebiliyorsunuz. Hem tekneye sabit bir sistem, hem de güvenilir. |
Arkadaşlar beni şimdiye kadar çıktığım teknelerin hiç birinde telsiz melsiz yok.Hiçde raslamadım tabi profesyonel tekneyle hiç çıkmadım.Telefonun çekmesine gelincede daha evvel aynı yerden benim telefonla konuşuyordum.Demekki çekiyormuş.Hasancım seninde dediğin gibi reflektör olmadığı için bulunmamış olabilirler.Çünkü sahıl güvenlik her iletişimimizde devamlı arıyoruz diyorlardı.Hatta ogün nereden bulduysa star tv den kalanlardan birinin eşini arayıp neredeyseniz gelelim demişler kabul etmemiş.Tabi daha sonra pişman olduk çünki arama hiç olmassa hızlanırdı.
|
Sevgili Abim
Hakikaten (Cem'in dediği gibi) telsiz denen teknoloji cep telefonundan daha güvenilir.Çünkü daha az güç kullanarak daha düşük frekanslarla ki;bu sayede daha uzak mesafelerle bağlantı kurulabiliyor.Reklam gibi oldu :D Ama doğrusu bu.Hatta cep telefonundan çok telsiz frekanslarının kullanılması taraftarıyım.O da acil durumlarda;).Saygılar...
|
telefonu suya düşmeyenler için
telefonu suya düşmeyeler için bir melodi.. nokia rock tone isteyenler için link aşağıdadır..ben kullanıyorum, çok memnunum:P
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Saat 17:19. |