![]() |
Ellerinize salik.süper av olmuş.benim merak ettigim takim olarak nasil bir takim kullandiniz.aydinlatirsaniz çok sevinirim.28 ekimde foçadan açildik çok fazla zargana vardi ama arada bir suyun üzerine çikarak kaçişiyorlardi kaptan akya vardir akya zarganayi çok sever dedi.dogrumudur acaba.
|
ugurcum bunlar harika goruntüler kadar tadıda güzeldir mutlaka afiyet olsun
|
Alıntı:
|
Ustam balıklar nefis, tebrik ederim. :) Bu arada ben yeni katıldım aranıza, bu kadar balık düşkününün bir sitede toplanacağı aklıma gelmezdi, çok şaşırdım.. 2 gündür siteyi okuyorum, anca bitirdim. İşlerin azalmasi nedeniyle bu aralar kendimi tekrar balığa vericem. İnşallah güzel raporlarla gelirim buralara. Antalya' lı arkadaşlarla da iletişim kurmak isterim. Bi ara bi organizasyon yapabiliriz. Herkese selamlar
|
tebrikler güzel balıklar
|
Tebrik ederim, İzmir lilerin dikkatine :) iyi nısbet olmuş, ellerine sağlık bol nasipler.. sevgi ve saygılarımla..
|
Tebrikler Uğur
Çok güzel av yapmışsınız ve kuzuları almışsınız :helal: Daha nice kuzulara inşallah , afiyet olsun ...
|
herkese teşekkürker :)
|
kuzular cok güzel 1 ay once bizde kundudan fiber teknemizle acıldık akya denk gelmemişti ama 17 parca lambuka çingene palamutu almıştık. tekrar tebrikler.
|
bu sistemle at-çek yapan var mı? bu hafta sonu denemem lazım. umarım iş yapar.. teşekkürler sistem için.
|
Saat 15:21. |