![]() |
Alıntı:
|
Eywallah kardeşim eklerim tabiki uygulamanıda tavsiye ederim pratik ve lezzetli birşey!!!!
|
tebrikler afiyet olsun.
|
İbrahim Kaptan tebrikler güzel av olmuş.ama eskisi kadar verimli değil, artık yavaş yavaş sezonu kapatıyoruz galiba. ve malesef 1 kiloya yakın balon balığı çıkardık pita fenerinin ordan bu günleri aramayız inşallah.
Selamlar Saygılar. |
Ibrahim abi yinede güzel av yapmişsiniz ellerinize sağlik
|
İbrahim tebrikler herzamanki gibi boş dönmemişsiniz.. kubilay size herzaman cömert davranıyor.. devamının gelmesi dileklerimle...
|
[quote=ibrahimz35;58191]Cumartesi günü anlaşıp beş arkadaş balığa çıkmaya karar verdik.
Pazar sabahı saat 04.00de Bornova'da buluşmak üzere ayrıldık. Gece yarısı mesaj geldi, kusura bakmayın ben gelemiyecem, son anda bizi eken arkadaşımız ismi lazım değil baş harfi VEDAT arkadaşımıza selam gönderiyorum. Ardından bir fire daha. Son olarak üç kişi balığa çıktık. Yer, fener çivarı ve hekim önü. Bir kaç kayda değer fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum. Öncelikle tebrikler! Ben evli olmama rağmen, hava nasıl olursa olsun hatta saat kaçta olursa olsun fire verdiğiniz an, beni arayabilirsiniz :))) Hemen gelebilirim:D;) Saygılarımla, Levent Gündüz 0535 9794239 |
İbrahim kardeşim güzel paylayımın için teşekkürler,
daha irileri de rastgelsin :) |
ibrahim bey nazar değmesin balıklar fena değilmiş
|
Alıntı:
|
Saat 13:25. |