![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaw sami, senin gözün de pek sulu yaw... Duygusal insansın...
Bırak duygusallığı... Boşver derken uzun konu detaya girmeyelim şimdi gece vakti demek istedim.... Sevgiler... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu duygular karşılıklı inan ki... Yeri geldiğinde bazı ufak tefek ayrıntılarla tartışsak bile, senin samimiyetinden ve dostluğundan zerre kadar kaygı duymam ben de... Amaaa, en değerli dostlarımdan birini de yanlış bir anlaşılma ile kaybetmek bana zğır gelir... Bu sebeple yazmıştım o ifadeyi... Ben de senin, değerli eşinizin ve çocuklarınızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, nice mutlu ve huzurlu yıllara ailece ve huzur içinde erişmenizi dilerim... En içten sevgilerimle.... |
sanırım yılbaşı kutlamalarını bir başka konuda yazmıştık bu nedenle bunda bunları konuşmaya gerek duymuyorum uzman kardeşim emin ol bu konudada sana kımse darılmaz kırılmaz ben bu konuda kesin tavrımı koyduğum halde herkesin yılbaşını kutladım bu saygıdır haa katılırsın katılmassın o da tarz meselesi diye düşünüyorum bilmem anlatabiliyormuyum ??anlatamıyormuyum Şu canlı yeme gelince beden 0.35 miydi 0.40 mıydı bende 0.40 var illada 0.35 olacaksa ben o ava çıkmayayım kardeşim..... :D :D :dans: :deli:
|
Can, önemli olan beden çapı değil işlevi :dans: :dans: :dans: :dans:
Selamlar... |
Haaaaa ona iş gelince tamam sorun yok ama her balık her bedene gelmiyor uzman kardeş kimi 0.20 bedene atlar kimi 0.40 bu balığın ağız yapısına göre değişir
|
Konu neydi yaw? :D :D :D :D
|
Unut gitsin noel balıkları idi
|
Saat 00:29. |