RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Herkese Teşekkürler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=556)

VOLKAN 01-01-2006 02:36

:hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: :hıııı: sami abiiiii

Bir Dost 01-01-2006 02:44

Sami kardeş sen seçimini yapmıssın ne diyelim yolun açık olsun...

aserkansatı 01-01-2006 07:30

Yooo bu iş o kadar kolay değil Can...Kusura bakmasın kimse...Böyle durumlarda kimse pişkinlik yapmasın,babamı tanımam... :hıııı:

Anıl ÜNALAN 02-01-2006 00:08

Dikkat!!!

Alıntı:

hudutt tafarından gönderildi
Sami kardeş sen seçimini yapmıssın ne diyelim yolun açık olsun...

İlk başta ortalığı karıştırıp sonradan alay eder gibi yolun açık olsun lafı yakışmamış.

Sami abi seninde yuvaya döneceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum bizi o güzel yazılarından ve güzel sohbetinden mahrum bırakma.

mustfer 02-01-2006 05:28

Sami, her kızdığında bir yerleri terkedeceksen öncelikle bana kızdığın zamanlarda Amasya'yı terketmeliydin. Yok öyle bırakıp gitmek, dönmeni bekliyorum, bekliyoruz.

Bir Dost 02-01-2006 20:32

Alıntı:

aserkansatı tafarından gönderildi
Yooo bu iş o kadar kolay değil Can...Kusura bakmasın kimse...Böyle durumlarda kimse pişkinlik yapmasın,babamı tanımam... :hıııı:

Merhaba Seko bu iş o kadar kolay değil derken bu işin hesabını mı soruyorsun??Eğer öyleyse kimseye verilecek hesabım yok bel ki kızacaksın ama olaylar özelde büyüdü özelide buraya yazacak halimiz yok o sami ile benim aramda galiba sana düşen görev samiyi burda kalması için ikna etmen fakat bu nu irdeleme özelide siteye yazıp hesap verecek halimiz yok ben samiye kal desem bu kendimle ruhumla çelişir bunu mu istiyorsun benden bunu istiyorsan olmaz güzel kardeşim kimseye verilecek hesabım yok emin ol Dizzy sana gelince güzel kardeşim yukarıdakiler sanırım seni tatmin eder....

balıkcı 02-01-2006 21:34

Tamam artık bu konuyu kapatalım kimseye yararı yok bu tartışmaların.
Sami kardeşime gelince onu siteye geri döndürmek için ben kendimce yeni bir kampanya başlatıyorum bu her yazımın altında olacak sami dönene kadar isteyen katılabilir.

SAMİ seni seviyoruz özletme kendini.

katiti 02-01-2006 22:28

Sami Abi atışmalarınızın hastasıyım abi yapma böyle şeyler :'(

Dönmeni bekliyoruz...

aserkansatı 03-01-2006 00:27

Giderken demişsin ki;cevap hakkı doğmadığı sürece yazmayacağım...Düştün mü şimdi elime :deli: :deli: Bende sana cevap hakkı doğuracak fotoğraf çoook.Yayınlayayım da sen cevap yazma hadi...
Hangi resimler mi?
1- Balıkçı Şadiden sırtında olta olduğu halde balık alırken...
2-Bulduğun yarım kiloluk ölü t.su levreğiyle Alala gölündeki resmin...Poz verdiğin...
3-Bizim balık tutamadığımız bir gün,gölden balık
yakalayıp yuvasına gitmeye çalışan zavallı balıkçılı taşlarken...

Daha yazayım mı? :D :D :D

Saat 21:37.