RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Lidakiler (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6114)

Taygun KOCABIYIK 17-09-2009 21:28

Turgay abi bu yıl daha çeşitli balıklar bekliyorum senden. Alıştırdın bizi minekop, barbun, dil ee bu sene şöyle daha cafcaflı bir balık isteriz :)

Lidakiler için tebrik ederim o tarafa her gidişimde gözüm sahilde balık tutanların arasında seni arıyor :) bir gece ansızın gelebilirim...

ibrahimsepetçi 18-09-2009 10:43

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 62224)
Pazar günü inciraltına gidip bir kurtlarımı dökmek istedim.Yakaladıklarım pek iri olmasada kutlarımı dökmeme yetti.Daha irileri sizlere denk gelmesini dilerim.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

ellerine sağlık abi afiyet olsun.selamlar.herdaim rastgele.

paşalı 18-09-2009 21:44

Alıntı:

hasan64 tafarından gönderildi (Mesaj 62314)
ahbe turgay abicim keşke bi denk gelsekte gitsek balık yakalamasak bile mühim deyil yeterki senin güler yüzünü görebileyim bence daha güzel olur :)

saygılarımla

Sağ ol Hasan kardeşim.
Sevgiler.

paşalı 18-09-2009 21:45

Alıntı:

ibrahimsepetçi tafarından gönderildi (Mesaj 62321)
ellerine sağlık abi afiyet olsun.selamlar.herdaim rastgele.

İbrahimcim teşekkürler.Daha iyileri sizlere denk gelmesi dileklerimle.

paşalı 18-09-2009 21:48

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 62315)
Turgay abi bu yıl daha çeşitli balıklar bekliyorum senden. Alıştırdın bizi minekop, barbun, dil ee bu sene şöyle daha cafcaflı bir balık isteriz :)

Lidakiler için tebrik ederim o tarafa her gidişimde gözüm sahilde balık tutanların arasında seni arıyor :) bir gece ansızın gelebilirim...

Taygun kardeşim sağ ol.Bu sene pek gidemedim.Ben sahilde hiç avlanmadım benim yerim inciraltı öğrenci urdu karşısı.İnşallah bir gün karşılaşırız.

Taygun KOCABIYIK 19-09-2009 00:02

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 62330)
Taygun kardeşim sağ ol.Bu sene pek gidemedim.Ben sahilde hiç avlanmadım benim yerim inciraltı öğrenci urdu karşısı.İnşallah bir gün karşılaşırız.

Biliyorum Turgay abi senin meşhur yerini :) ben yani genel anlamıyla yani deniz kıyısı yer anlamında kullandım :) O tarafa sık sık gidiyoruz çay içip hava almaya gelip geçerken bakınıyorum aklımdan geçiyorsun.

karagöz 22-09-2009 12:33

Turgay kardeş kurtlarını dökmüşsün maaşallah, tebrikler...

MAVİ FENER 23-09-2009 08:14

Hepinize iyi avlar,Bol balıklı günler vede bol neşeli muhabbetler dilerim...Teşekkürler..

Erhan ÇUKURLU 25-09-2009 06:39

Turgay Tebrikler güzel av olmuş. Allah bizede nasip etsin...
Herkese rastgele...

paşalı 18-04-2010 09:46

[neşeli muhabbetler dilerim...Teşekkürler..[/color][/i][/b][/quote]QUOTE=MAVİ Fvede bol ENER;62406][b][i][color="Navy"]Hepinize iyi avlar,Bol balıklı günler

Teşekkürler Nuricim.

Saat 01:59.