RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team Hep Bunu Yapıyor (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6327)

kturkol 30-10-2009 19:46

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 65020)
İşlerim dolasıyla uzun zamandır tadamadığım bu muhteşem duyguları nihayetinde yeniden tatmak mümkün oldu.Necati abiminde anlattığı gibi bizleri ençok sevindiren avın bereketi değil neşesiydi.Muhabbetimiz odun ateşi başında geçen hoş anlarımız yapılan avın bereketinden daha fazla anımsanacaktır.İshak abimi ve arkadaşlarınıda yanımızda görünce işte doymayın muhabbetin tadına.Bir biz gidiyoruz onların yanına, bir onlar geliyor yanımıza:):)

Balık açısından benim için çok bereketli geçti maşallah:D:D resimde gördüklerinizi ben tuttum demeyi çok isterdim ama bırakın beni, elimi sıkanlar yanıma oturanlar dahi şoku atlatmış değiller.Ne yaptıysam ne denediysem olmadı.Saatlerce oltamın başında gözümü ayırmadan bekledim.Tam o sırada, işte oldu!.. diye bir sese irkilip döndüğümde Hasan abimin abisi Sabri abimin paşasını gördüm.Bu anlık süren olaydan kafamı oltama çevirdiğimde gözlerim yuvasından çıkmak üzereydi oltam yarım ay pozisyonunda gerilmiş misina geri salıma başlamıştı hemen çelmeye çalıştım ama nafile geçmiş olsun.:deli::deli:Malesefki bu bahtsız durumum gün boyunca devam etti.Necati abim Doğan ve Yağız birlikte bir av yapıyorlardı saolsunlar gel yanımıza burada av var sende sebeblen dediler ama nafila aralarına girmem dahi işe yaramadı.İşin kötü yanı benle birlikte onlarda epey dinlenme fırsatı buldu :D:D:D:DBaktım balık tutacağım yok bari Hasan abime kameramanlık yapayım dedim.Hasan abim oldukça iri bir paşayı kıstırmış usul usul kıyıya almaya başlamıştı hemen geçtim kameramın başına başladım çekime.Balık kıyıya çıkmasına 4-5 metre mesafe vardıki benimi gördü nolduysa:deli: bir anda hooop gözden kayboluverdi. Anlıyacağınız sıfıra sıfır elde var sıfır...:'(:'(

Daha güzel avlarda bu bahtsız kardeşinizide aranıza alısanız eğer:'(:'( görüşmek dileğiyle...

Serkanım ne bu bahtsızlık gülüm:deli:
Benden farkın kalmamış vallaha:deli::deli:
Sen yinede almışsın zevkini odun ateşinden ellerine sağlık.:helal::helal::helal:

kturkol 30-10-2009 19:47

Tüm ekibi kutlar başarılarının devamını dilerim.:deli::deli::deli:

:ninja::ninja:bidaha haber vermeyin de göreyim sizi:ninja::ninja:

Hasan BALIKÇI 30-10-2009 20:11

necati kardeşim:)eline koluna sağlık böyle güzel bir günü hep beraber yaşamak yazcak olduklarımın çok üstünde onun için ne söylenecek kelime var nede konuşulacak birşey :)yani sözün bittiği bir yer :)ancak yaşanır :)

Hasan BALIKÇI 30-10-2009 20:17

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 65044)
Tüm ekibi kutlar başarılarının devamını dilerim.:deli::deli::deli:

:ninja::ninja:bidaha haber vermeyin de göreyim sizi:ninja::ninja:

birlikte olsaydı dahada güzel olurdu :)

sana haber verilcekti ama işim var dedin kardeeeeş:D

Yağız DEMİR 31-10-2009 09:19

en basta tum ekıp arkadaslarımı tebrık ederım ogun ben arkadasımın dogum gunundeydım butun dostlar yenı toplanmıs pasta uflenıyordu bır baktım telefonum calıyor dadaaaaaa :) :) hoppp :) necati abı ve dogan kardesım dedılerkı balıka gıdıyoz gelıyonmu demeye kalmadı ben hemen gelıyom cevabını yapıstırdım bır kafayı cevırdım yasgunu sahıbı ve dıger arkadaslarım bana bakıyo nere olum daha pasta yıyecez dedıler :)
ben bırden balık sevdasına dogum gununu unut verdım :) valla balık beyınlı derler ya balık denınce balıktan farkım olmuyo :) arkadaslarımın yanından ayrıldım eve tam vardım necatı abı ve dogan gelmısler bune hız ole yaww :)
neyse yola koyulduk ve degerlı abım hasan abı ve kardesım serkan bızı beklıyorlar oradan bır kac arkadasıda alıp hemen yola koyulduk ınanırmısınız bılmem ama ben ogun balıka gıderken tam 1 gun uyku uyumamıstım ve balık gunude uyumadım anlıyacagınız 2 bucuk gun uykusuz kaldım :) ama o ortama muhabbete kahkahaya samımıyetlıge dostluga herseye degerdı ve deydıde
serkan kardesım dedıgı gıbı sansız gunundeydı ama cayları sahaneydı ellerıne saglık kardesım :) hele hele o mangal superdı oglen benım gobekte bıraz kestırsende kardesım muhabbet dostluk ve o yasanan heyecen superdı
hasan abım sana defalarca tesekkur ederım super bır ınsan ve degerlo bır abımsın her sey superdı bız bunu hep yapıyoruz artık alıskanlıkta oldu balıksız olmuyo ama sohbetsız hıc olmuyo :)
ıshak abım senıde orada gormek cok hos keyıf verıcıydı o sohbetını cok ozlemısım cok guzzel dakıkalar gecırdık hep beraber ayaklarınıza dılınıze muhabbetınıza saglık abım
Necati abı ve Doğan kardesım sızlerde cok sagolun ıyıkı varsınız hepınız canı gonulten tesekkurler
evettt vıdolar bu fotolardan dahada harıka goreceksınız ben bıle tekrar tekrar ızlemek ıcın dort gozle beklıyorum

TUM EKIBI CANI GONULDEN KUTLARIM ORADA OLAN VE OLAYAN TUM EKIBI

Murat ADAK 31-10-2009 09:26

Heytbe bütün abilerim ve üstadlar bir arada:helal:
Bu ne güzel bir tablo:helal:
Göğsüm kabardı:helal:
Hepinizin gözlerinden öpüyorum
Butablonun bozulmaması dileğiyle
SAYGILARIMLA

ibrahimz35 31-10-2009 10:10

Yine bir Hasan Abi klasiği;
Maşallah, hepinizi tek tek kutluyorum harika bir gün geçirmişsiniz. Her zaman olduğo gibi balık bahane sohbet şahane...

ümit35 31-10-2009 11:15

ekip mükemmel balık mükemmel muhabbet şahane bundan iyisi can saglıgı hepinizi tebrik ederim daha nicelerine rastgele

discus 31-10-2009 11:23

Alıntı:

kturkol tafarından gönderildi (Mesaj 65043)
Serkanım ne bu bahtsızlık gülüm:deli:
Benden farkın kalmamış vallaha:deli::deli:
Sen yinede almışsın zevkini odun ateşinden ellerine sağlık.:helal::helal::helal:

canım abim valla o ateşte sabaha kadar zevkle uğraştım.uzun bir aradan sonra o havayı tenefüs etmek benim için en büyük zevkti...

köylü 31-10-2009 14:33

Alıntı:

bucalı ferdi tafarından gönderildi (Mesaj 65035)
Hasan bey avatarınızda ki kaya gerçek mi ? çok dikkatimi çekti

Ferdi bey merhaba tahmin ediyorum photoshop ile yapılmış ama gerçekten çok güzel değil mi

Saat 23:14.