![]() |
ibrahim abi güzel bir akvaryum olmuş.inşallah beklediğin gibi hoş anları tadarsın...
|
Akvaryumun dizaynı cok güzel olmuş abi nazar degmesin içinede bitane nazar boncugu at istersen...
|
Alıntı:
Alıntı:
İnşallah nazar değmez... |
Balıkları aldığımda, boyları 1,5 ila 2cm idi.
Şimdi maşallah 4cm oldular. Balıklarımı büyütürken kolonide kayıplar verdim. Uzun bir süreden sonra, insan balık kaybedince inanın çok üzülüyor. Anladım ki, black ile moori grubu arasında gerçekten çok fark var. Moori'ler de su değerleri çok daha önemli özellikle ilangi'ler de... Balıklarımın son halleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
İbrahim abi balıkların gerçekten çok güzel. Nazar deymesin.
Anladığım kadarıyla bakımı zor bu tür balıkların. |
Gercekten cok guzel gozukuyorlar ibrahim abi. Umarim istedigin buyukluge kadar saglikli ve duzgun sekilde ulasirlar.
|
İbrahim akvaryumdan hiç anlamam sayılır, ama görüntüler harıka, dikkatimı ceket sankı balıklar evrım değiştirmış gibi büyüdüğünde renklerı değişmış ilginç geldı bana. nazar değmesın bol şans..
|
Ya İbrahim, kendimi bir an, paletler ayağımda, gözlük gözümde,tüp sırtımda, kendimi deniz altında hissettim. Umarım olta elinde akvaryum başında beklemiyorsundur.:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
|
Çok güzel balıklar maşallah.
|
İbrahim Akvaryum çok güzel.
Geçtiğimiz senelerde bende de inanılmaz bir balık sevdası vardı. Akvaryumum 400 lt. ve içerisindeki çeşitliliğe inanamazsın. Ciklet Müren Vatoz Çöpçü balığı Salyangoz ve daha bir sürü çeşit bulunuyordu. ... Hobiniz müthiş güzel. Yetiştiğiniz balıkları hiç beslemedim ama iyi biliyorum. Çok güzel bir cins balık. Allah kayıpsız yavrularınızı büyütmeyi ve yavrularını almayı nasip eder inşallah. |
Saat 15:20. |