![]() |
Mehmet kardeşim, öncelikle geçmiş olsun tekrardan.
Balık avı hikayene gelince.. Anlatım çok güzel olmuş, inan bizde seninle birlikte ava çıktık sanki. o sıcak ve samimi duygularını bizde aynen yaşamış olduk. Seni, Kaptanı ve ekibinizi kutlarım. :helal: İnşallah daha keyifli ve trofe avlar yaparsın ve bizlerle paylaşırsın.:) Rastgele.. |
Alıntı:
SAĞOLUN.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mehmet Abi, öncelikle çok geçmiş olsun;
Maşallah çok güzel bir av olmuş. Mehmet Abi, Seni, Enişte'yi ve Süleyman Kaptanı tebrik ederim gerçekten çok güzel bir dostluk ve balık avı olmuş. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mehmet abicim ayağa kalkacağın günleri dört gözle bekliyorum. Hatırlarsan birbirimize sözler vermiştik inşallah birlikte güzel avlar yapacağız. Ama sen şimdiden başlamışsın çupraları yakalamaya :) Tüm ekibi kutlarım
Kaptanımızada çok teşekkürler. |
mehmet kardeşim özlemle beklediğin günü mutlu bir şekilde yaşamışsın :)senin adına en az senin kadar bende mutlu oldum :)seni böyle mutlu görmek çok hoş :helal:
böyle güzel bir günü hep beraberde yaşıcaz biliyorsun sözüm var ;) devamlarınıda dilerim paylaşımın çok güzel sağol kardeşim :) süleyman abiyede ayrıca teşekkür ederim avdan ziyade iyi niyetlerinden dostluğundan dolayı çok teşekkürler süleyman abi |
Alıntı:
Bende sizlerle birlikte ava çıkmayı çok istiyorum böylece balık avı konusundaki tecrübelerinizden faydalanmış olurum.Şimdi önümde gene bir büyük ameliyatım var 1 yada 2 ay gibi bir süre gene yatağa çakılacağım ama nasipse ondan sonra bir engel kalmayacak sizlerle bolbol ava gidebileceğim tabi sizde isterseniz:confused: |
Saat 02:04. |