![]() |
Alıntı:
Çok özledim vallahi özellikle Karaburun maceralarımızı :D Kilolukları, halı desenlileri, yazılıları :D hakikaten ne yazıyordu o yazılılarda? :D |
adnan abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz helal olsun:helal::D:D
bütün yazdıklarını tek tek okudum :)sanmaki okumadan cevap veriyorum :)üzülmedim neden biliyormusun ?beni dinlemedin :D evet beni aradın pekiiii ben sana ne dedim adnan abi benim gitmeye niyetim yok hava bozuk demedimmi :(dedim sen ne dedin kuytu yerler vardır evet vardı gerence tarafları kuytu dedim rüzgarın durumuna göre arkadan esecekti ;)en azından rüzgarı karşınızdan sert olarak yemicektiniz. yılbaşı gecesi serkan kardeşimle bende gittiğimi sana söyledim ve 75 gr kurşunu atınca üzerimize geliyor dedim :) bari hasan ilgilenmedi deme :Dsenin yaptığın aşılar tutmuyo adnan abi kimi götürdüysen kıyıdan asla diyor neden acaba ?:D herşeyin bir zamanı vardır ben isterimki hergün balığa gideyim hatta hiç gelmeyeyim ama bile bile lades olmam.olursamda peşin peşin hava bozuk birşey yapamayız sonra sitem etmeyin diye peşin peşin konuşurum:D neyse sen biraz bekle gör bakalım hasan kardeşin ilgileniyomu ilgilenmiyomu :):D karadan asla diyorsan bende tekneden asla diyorum sana inat :D:D:D |
Alıntı:
|
Adnan abi ceza haric hakkaten guzel keyifli bir gun gecirmissiniz....bu arada gerencede uzun zamandir bisey yok,ben cipura ya gidiyorum oraya ama son 3 haftadir sadece aldigim ada izmaritleri oldu...keyifli avlar dilerim
|
Adnan Abi, güzel bir günün ardından ceza kötü olmuş.
Nasip olursa karareis'te rövanşını yaparız... |
Eywallah dostlar av açısından ne kadar kötü geçse bile ilerıde anı olarak gülerek anlatıyoruz. tagoya baksana destan olur diyor :)
|
Adnancım diline sağlık çok güzel anlatmışsın.Birde ceza olayı olmasaydı daha güzel olacakmış
|
herşeye rağmen yinede keyifli birgün geçirmişsin canım abim...:helal::helal::helal:
|
Saat 05:31. |