RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Gerence macerası (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6631)

Taygun KOCABIYIK 12-01-2010 20:10

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 69087)
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginizden dolayı, Anıl Hasoyu aramıştım ilgilenmedi :)ayrıca dönüş yolunda 2. limanda süleyman abiyi de ziyater edeyim diye düşündüm ama denizdeymiş kısa bir telefon konuşmasıdan sonra devam etmiştik yola , süleyman abi teknede mangal olursa çok iyi olur ama ben hazır köfte getiririm kımseye zahmet olmaz :)Necati kardeş, arabandakı film her zaman tehlike vize de sorun karaburun yarım adasından erken dönüşlerde her zaman kontrol var bilhassa pazar günü tabiki polıs görevini yapacak ama bana çok asabi geldi . :)Mehmet kardeşim denıze kurşun döktük dediğin gibi bir sonrakı bereketli olur :)Tago kısmet olursa yine gideriz :)Murat tabiki tercihim tekne ama uzun süre fırtınlardan dolayı hapis olduk gibi geldi macera aradık , alsana tam mecera oldu :) tekrar teşekkürler, kısmet olursa hep birlikte beraber olacağız.

Adnan abi başımızdan geçenleri yazsak kitap olur be :)
Çok özledim vallahi özellikle Karaburun maceralarımızı :D Kilolukları, halı desenlileri, yazılıları :D hakikaten ne yazıyordu o yazılılarda? :D

Hasan BALIKÇI 12-01-2010 21:00

adnan abi çok güzel bir gün geçirmişsiniz helal olsun:helal::D:D
bütün yazdıklarını tek tek okudum :)sanmaki okumadan cevap veriyorum :)üzülmedim neden biliyormusun ?beni dinlemedin :D

evet beni aradın pekiiii ben sana ne dedim adnan abi benim gitmeye niyetim yok hava bozuk demedimmi :(dedim sen ne dedin kuytu yerler vardır evet vardı gerence tarafları kuytu dedim rüzgarın durumuna göre arkadan esecekti ;)en azından rüzgarı karşınızdan sert olarak yemicektiniz.
yılbaşı gecesi serkan kardeşimle bende gittiğimi sana söyledim ve 75 gr kurşunu atınca üzerimize geliyor dedim :)

bari hasan ilgilenmedi deme :Dsenin yaptığın aşılar tutmuyo adnan abi kimi götürdüysen kıyıdan asla diyor neden acaba ?:D

herşeyin bir zamanı vardır ben isterimki hergün balığa gideyim hatta hiç gelmeyeyim ama bile bile lades olmam.olursamda peşin peşin hava bozuk birşey yapamayız sonra sitem etmeyin diye peşin peşin konuşurum:D

neyse sen biraz bekle gör bakalım hasan kardeşin ilgileniyomu ilgilenmiyomu :):D

karadan asla diyorsan bende tekneden asla diyorum sana inat :D:D:D

Hasan BALIKÇI 12-01-2010 21:02

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 69082)
Sen Paşa Team'siz karadan gidersen böyle olur Adom. Hasan abiyi alsaydın yanına hiç böyle şeyler gelmezdi başına :)

Tahlisizlik işte bi dahaki sefer umarım hem balık hem cezasız bir gün geçirirsin :)

anılım artık sakal bıraktım bundan sonra dinler.:D:Dbiliyorsun sizlere anlatmak için bıyık bırakmıştım :D:Dadnan abiye anlatmak içinde sakal bıraktım :D:D:D

aacaipman 12-01-2010 22:24

Adnan abi ceza haric hakkaten guzel keyifli bir gun gecirmissiniz....bu arada gerencede uzun zamandir bisey yok,ben cipura ya gidiyorum oraya ama son 3 haftadir sadece aldigim ada izmaritleri oldu...keyifli avlar dilerim

ibrahimz35 13-01-2010 21:43

Adnan Abi, güzel bir günün ardından ceza kötü olmuş.
Nasip olursa karareis'te rövanşını yaparız...

ADNAN 14-01-2010 00:21

Eywallah dostlar av açısından ne kadar kötü geçse bile ilerıde anı olarak gülerek anlatıyoruz. tagoya baksana destan olur diyor :)

paşalı 16-01-2010 19:15

Adnancım diline sağlık çok güzel anlatmışsın.Birde ceza olayı olmasaydı daha güzel olacakmış

discus 18-01-2010 16:32

herşeye rağmen yinede keyifli birgün geçirmişsin canım abim...:helal::helal::helal:

Saat 05:31.