RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Hoş sohbet (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=6882)

kaptankarabulut 25-01-2010 11:17

Alıntı:

mehmetulas tafarından gönderildi (Mesaj 70402)
kaptanım desene serkan kardeşimiz uzun atlama rekoru kırdı:):)
seninde muhabbetine doyum olmaz hani şu havalar düzelsede bir araya gelsek kaptanım
hasan abimin balıkları görünce duramaması normal değilmi soyadına bakınca:D:D

Evet Mehmet'cim Serkan atlama rekorunu kırdı. :D sohbet dostlarla olur.siz dostlar var olduğunuz sürece bizde muhabbet bitmez.

kaptankarabulut 25-01-2010 11:23

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 70404)
Süleyman kaptanım, bu yanına gelenler çok hayırsız.
Daha dün akşam Hasan abiye Süleyman kaptanı bi ziyaret edeyim çayını içeyim istiyorum diye söylemiştim. Ama beni almadan seni ziyarete gelmişler.

İlk fırsatta çayını içmeye, livara olta atmaya yanındayım :)

Taygun kardeşim, siz dostlarımı kucaklamaya her daim kollarım açıktır.ne zaman arzularsanız çayım ocaktadır.Ama şu an livarım boşaldı :hıııı: havalar bi düzelsin senin için hazır ederim.

kaptankarabulut 25-01-2010 11:27

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 70413)
Ohhhh muhabbetinize diyecek yok abilerim :) rüzgarlı günlerde böyle limanda buluşmak deniz havası almak gerçekten hoş sohbet ortamı yaratır.

Özlemişim limanı bee :) miçoyu da özlemişim süleyman abi bi iki mıncırsaydın benim için :)

Yaa Anıl keşke sende olsaydın.Amcanı aradım ama evdeymiş.Miçoyu her seferinde zaten fazlasıyla hırpalıyorum keratayı.Çok sevimli, ama limanda bazı arkadaşlara sert çıkıyomuş o beni korkutuyo.:hıııı:

kaptankarabulut 25-01-2010 11:30

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 70416)
Ohhh sefanız olsun..
Allah daim etsin muhabbetinizi bozulmasın..
Çok güzel görüntüler ,
Çok güzel hareketlar bunlar...

Paylaşım için teşekkürler..

Yaa Necati'm keşke sende olsaydın ama hava çok soğuktu. Gerçi yanımızdaymışsın gibi zaten senin bol bol ismini andık.

Necati ARAT 25-01-2010 11:31

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 70454)
Yaa Necati'm keşke sende olsaydın ama hava çok soğuktu. Gerçi yanımızdaymışsın gibi zaten senin bol bol ismini andık.

İyi mi Andınız kötü mü..:):D:D
Kulaklarım çınlamıştı zaten..:D:D

kaptankarabulut 25-01-2010 11:32

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 70438)
:helal: Çok güzel görüntüler bunlar.:helal:
ALLAH(C.C.) muhabbetinizi arttırsın.Sıkı dostlukların başlangıcı olur inşallah.:)
Kaptanım inşallah bir gün seninle tanışmak isterim.;)

Murat kardeşim seninle tanışmayı bende çok istiyorum. mutlaka bir gün tanışacağımıza inanıyorum.

Anıl ÜNALAN 25-01-2010 11:39

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 70453)
Yaa Anıl keşke sende olsaydın.Amcanı aradım ama evdeymiş.Miçoyu her seferinde zaten fazlasıyla hırpalıyorum keratayı.Çok sevimli, ama limanda bağzı arkadaşlara sert çıkıyomuş o beni korkutuyo.:hıııı:

Hadi yaa üzüldüm şimdi miçonun sertleşmesine. İlk tanıdığım günden beri oyundan başka bişey düşünmeyen köpek artık hırçınlaşıyor demek :( umarım herhangi birine bi zarar vermezde limandan boşu boşuna uzaklaştırılmaz.

kaptankarabulut 25-01-2010 14:09

Evet Anıl aynen senin iyi dileklerine katılıyorum. Bi ara bağlamayı düşünüyorum ama bu defa daha da sertleşecek diye korkuyom.umarım kimseye zarar vermez..

kaptankarabulut 25-01-2010 14:16

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 70455)
İyi mi Andınız kötü mü..:):D:D
Kulaklarım çınlamıştı zaten..:D:D

Yaa necati senin bi kötü yanın var mı ki analım..keşke tüm dostluklar şu site içersindeki dostların çeyreği kadar samimi olunsa...

adolomorola 25-01-2010 20:52

Serkana yakışmış Kaptanlık doğrusu...;):helal::helal:

Saat 01:16.