![]() |
Mehmet abim paylaşım harika ..
Bir an önce sağlığına tam olarak kavuşmanı, bu becerini tamamlayarak denezle kavuşmanı temenni ederim.. Allah emeklerini boşa çıkarmaz işaallah.. Kal sağlıcakla |
ALLAH(C.C.) ilk önce şifa sonrada tekneyi tamamlamanı nasip etsin inşallah .
Bir gün beraber binip Trofeler alırız sen bile şaşırırsın inşallah;). Mehmet abi seni takdir etmemek elde değil:helal::helal::helal:. Ben şahsen böyle bişeye cesaret edemezdim. Zaten öylede bi kabiliyetim yok malesef:D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
inanıyorumki iyileşip şu yelkenliyi suya indireceğim yelken donanımını takamasamda motor yat olarak kullanacağım:D:D:D |
Cok guzel gozukuyor Mehmet abi umarim herhangi bir aksilikle karsilasmadan tekneyi yuzer vaziyette denize ulastirabilirsin.
Yardima ihtiyacin oldugu konularda(elimden iyi derecede amelelik gelir) bizden yardim istiyebilirsin abi :D |
sağol anıl kardeşim hele bir ayaklanayım o zaman amale lazım olacak:D:D
tekne şu anda suda yüzebilecek durumda sadece kamarayı , havuzluğu kapatıp polyester kaplama macun boya işi kaldı atıksu, tatlı su tankları hazır yani anlıyacağın toplamda 2haftalık işi var ama benim bacağımla daha en az 9 aylık işim var:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Mehmet abi aklıma birşey takıldı.
Bunun yasal durumu ne olacak? Yani vergi algı durumları. Onu araştırdın mı? |
kayıt kendi üstüme yapabiliyorum
yapım aşamasında aldığım malzeme faturalarını ibraz ederek fakat amatör yapım olduğundan ve ce belgesi olmadığından 5 yıl satamıyorum vergilendirmede kayıt altına alınırken yapılan ölçümlerde çıkan ölçülere göre hangi vergi dilimine giriyorsa onun üzerinden oluyor tabi bu araştırmam 4 sene önceki yasalara göreydi |
Ya Mehmet, sen anlatmıştın bana da ben daha küçük bi şey sanmıştım.B u çok güzelmiş yaa.. seni kutlarım, onu bu hale getirmek kolay değil.İnşallah bir an önce görürüz seni denizlerde...Onun yıllık vergisi 200 tl yeni yasaya göre.
|
Saat 19:03. |