![]() |
Güzel kontrol olmuş İbrahim abi. Denizide kontrol etmişsiniz o da yerindemiş belli :)
Gerçekten güzel balıklar, devamını diliyorum abi. |
ibrahim abi raporlarına hasret kalmıştık..
kaldığınız yerden devam ettiğinizi göedüm:D bütün ekibi tebrık ediyorum:) |
Alıntı:
Kısada olsa güzel bir gün oldu... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
İbrahim kardeşim tebrikler,iyi ki tekneyi denemeye çıkmışsınız :D :D.tebrikler.Siz sevgili dostlarımı her daim ama limanda, ama denizde bir çayımı içmeye her zaman beklerim.
İbrahim, siz balığı kuyruğundan tutmuşsunuz, o kolay. Siz hiç kekeme lidaki tuttunuzmu?...Bu gün Taygun kekeme lidaki tuttu.:D :D :D Birde Tayguna , denizde fazla balık bırakmışsınız.Maşallah bir çuval dolusu balık götürdü eve..:D :D :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Balık kalmadıysa haftaya denizde buluşup çay içeriz... Abi, saat 22:30 oldu hala fotoğraflar yok. Tago'yu ara uyansın resimleri bekliyoruz... |
İbrahim kardeş sizin usta ekibinizdende bu beklenirdi.Hepinizi kutluyorum.
|
İbrahım sana ne diyım bilemıyorum, tekne kontrol haaa :) ya denız bu epeydir uzak kaldınız çıkamadan yapamadınız denıze anlıyorum kurtların bir kısmı dökülmüş tebrıkler ...
|
ibrahim kardeşim birdaha tekneyi kontrole gidersen kıyıda kontrol et :Dyoksa bu balıklar insanın piskolojisini bozuyo :D:Dbunlar nasıl olsa balığa gelmemiş kaçımızı tutarlar diyo :D
paylaşım için çok sağol kardeşim :) |
İbrahim'cim o kekeme lidakiyi Tayguna sorman lazım :D :D :D bende bekliyorum resimleri ama daha yok.:hıııı: :hıııı: dediğim gibi Taygun denizde balık bırakmadı.kendi ailesini geçti yedi sülalesini balığa doyurma mücadelesi verdi..Ben onu üçkuyulara bıraktım.O balıkları eve götürebilmek için taksi çevirdi...:D :D :D :D
|
Sonunda 1 ayın acısını çıkartmışsınız İbrahim.Tebrik ederim.Umarın en kötü avınız böyle geçer.
|
Saat 17:18. |