![]() |
Alıntı:
Abim işaallah... Senide unutmadım 1 adette eşantiyon tekne kamışı aldım..;):D:D |
Alıntı:
Duygusallığına gelince .. Bir ara karşılıklı konuşalım..;) Satıcı arkadaşın kulağına giderse keser beni emin ol..;):D:D:D:D |
kesilmene razı gelemem:):)
seninle bir ara gizli konuşuruz:):) |
Alıntı:
anlayışın için teşekkürler..;) Organizasyonda kafa kafaya verip konuşuruz.. Aman kimse duymasın haaa...;):D:D:D |
Yeni makineler çok güzel.
İnşallah onlar gibi kaliteli balıklar çekersin... |
necati abi inşallah koç gibi paşalar yakalamak nasip olur yeni makinalarla:)
güle güle kullan abi:) |
siz bu işi yapçaksınız :D:Dgüzel makinalar kardeşim güle güle kullanın :)inşallah herzaman kiloluk paşalar size gelir ;)sizleri böyle istekli görünce çok daha mutlu oluyorum :)
|
Hayırlısı olsun Necati, yalnız o düşen makineyi Doğan a verme istersen,değiştir:)
|
Alıntı:
Öncelikle saygıdeğer abim NECATİ Abime bu güzel sürprizi için çok ama çok teşekkür ederim... Hani balık avına gidipte o güne ait videoları nasıl sonra tekrar tekrar izliyorsam bu videoyuda tekrar tekrar izledim:):):):) Abim beni biliyorsun daha oltalarımızı ilk anda açıp denize atmadan evvel ilk cümlem budur... '' İlk çupram senin Necati abim '' bundan sonrada hep böyle olsun inşallah...yeterki yanyana olalım ve o güzel anlara birlikte imzamızı atalım... İnşallah yeni surf kamış ve makinalarımızla 2010 yılında çok güzel avlara yanyana birlikte güzel dostlarımızla avlarımızı gerçekleştiririz abicim... Buradaki tüm değerli dostlarımıza güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim... |
haydi hayırlı paşalar...:D:D:D:D
|
Saat 10:05. |