![]() |
Ugur bey ahtapot olatsında ince uzun kursun kullanılıyor birde resimdeki gibi plastik akvaryum hava hortumları kullanılırsa takılma aza indirilebilir ahtapotta biz bu şekilde kullanıyoruz (ki kurşun 500gr)hasan abinin dedigide cekme sırasında uygulanırsa hiç takılmaz
|
Arkadaşlar benim nacizane fikrimi sorarsanız en iyisi teknedeeeeen. :D :D :D :D :D :D
Valla hiç mi hiç takılmıyo..:helal: :helal: :helal: :helal: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Hasan abiye katlıyorum kıyıdan avlananlar için kullanılan makinenin kafa kısmı en az 60 lık olması lazım.... yoksa çekerken üzerinde balık olduğunda zaten bir ağırlık oluyor kurşunda sürüklenerek gelince balıkda takımda orada kalıyor.... Kıyı avcılığının bu zorluklarını yaşaya yaşaya deneyimle öğreniyoruz.... Ama şunu söylemeliyim ki kıyıdan çupra almak hakikaten beceri isteyen bir iş... hani diyorlar ya çupra çekmek bir sanattır diye işte bizde o sanatı icra etmeye çalışıyoruz....sağlıkla kalın
|
Alıntı:
seninle olursa olur hasan abi |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben kayalık yelerde Hasan Abi taktiğini uyguluyorum çok nadir takılıyor, yada yarın yapacağım gibi kumluk yere gidiyorum istediğin gibi istediğin hızda çek takılmıyor :) Hava müsait oluncada Süleyman abinin yanına takılmıyor ama arada bir karışıyor birbirine :)
|
Saat 23:30. |