RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Adalarda çapari sezonunu açtık.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7446)

kaptankarabulut 15-04-2010 21:49

Alıntı:

emrahcoker tafarından gönderildi (Mesaj 81248)
süleyman abim bize yine süper birgün yaşattığın için çok teşekkür ederiz. üskumru avlamanın tadı başkaydı. yalnız ben kaptanlık olayında yine bahsetmemişsin :)

Y a Emrah'cım o resmi inan ki bulamadım ama bi dahakine daha güzel bir poz alırız...:D :D :D

kaptankarabulut 15-04-2010 21:51

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 81251)
Ooo sezon hayırlı olsun abi :) balıkların maşallahı var. Umarım bütün sezon sadece akşam suyunda hareket etmez balık gece herkes denizde uyumasın :)
Benim balıklarım geldiğine göre yavaş yavaş bende okulu ekmeye başlarım sanırım :)

Evet Anıl'ım artık sen yavaş yavaş yatağı yorganı tekneye getirsen iyi olur.. bu yıl istavrit ve uskumrular gece av vereceklermiş... Öyle söylediler..

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kaptankarabulut 15-04-2010 21:56

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 81255)
Eveeeeeeeeeeet çapari sezonu başlamış meğer :))))

EVEEEEEEEEEEET Uğur çaparileri hazırla her renkten olsun onar onbeşer tane....:D :D :D :D :D

Yağız DEMİR 15-04-2010 22:50

oyyy oyyy masallahh ne guzel bır acılıs olmus süleyman abım oradakı tum ekıbı kutlarım paylasım ıcın tesekkurler valla suleyman abı bende hazırlıyom kendımı haberın olsun :D:D:D:D:D

kaptankarabulut 16-04-2010 04:47

Teşekkür ederim Yağız. Beklerim her daim ama bir türlü denk getiremedik seninle cıkmayı...

Kamil ESEN 16-04-2010 06:44

Maşallah kaptan bereketli olsun.Ama, mangala tazecik kuzulardan atsaydınız keşke;)

Necati ARAT 16-04-2010 07:06

Süleyman abi seni ve ekibi kutlarım..
Derya kuzularını toparlamış açılışıda yapmışsınız..

İstavrit neyse ama uskumruya bayılırım ..
Ne zaman gidiyoruz de bakalım..

Taygun KOCABIYIK 16-04-2010 09:06

Evet beklenen yolcular sonunda geldi :) Haydi hayırlısı
Tebrik ederim Süleyman kaptanım

Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 81251)
Ooo sezon hayırlı olsun abi :) balıkların maşallahı var. Umarım bütün sezon sadece akşam suyunda hareket etmez balık gece herkes denizde uyumasın :)
Benim balıklarım geldiğine göre yavaş yavaş bende okulu ekmeye başlarım sanırım :)

Hadi bakalım gelde ziyaret edelim şu güzelleri bizde :)

ali rıza acar 16-04-2010 12:11

Süleyman Kaptan, avınız bereketli olmuş elinize sağlık.(Balık varken sucuk neyin nesi?) Çaparide genelde ne renk tüy kullanıyorsun? Geçen sene sezonda tuzla açıkları (fenerin 100-150 mt.) sağı iyi istavrit yapıyordu. Orası daha balık yapmıyormu?
Tanışmak için mutlaka ziyaretine geleceğim.Selamlar.

Murat ADAK 16-04-2010 12:56

Helal olsun Süleyman abim açmışsınız çapari sezonunu.
Her avınız böyle keyifli bol muhabbetli bereketli olsun inşallah.
Bi uskumru avıda beraber yaparız inşallah.
Paylaşım için teşekkürler.

Saat 05:30.