![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben teşekkür ederim abim desteklerin için.. Alıntı:
Bu yanardağın patlaması, gelen bulutlar ve fırtına olayı bizleri sarsmaz.. şimdilik Cumartesi Öğlenden, Pazar Öğlene kadar güzel bir hava görünüyor.. İşaalllah değişiklik olmaz.. Alıntı:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için .. Bu mutluluğu hep birlikte paylaşacağız.. Sloganı hatırlatmama gerek yok sanırım..;) Alıntı:
Bizler dostlarımız için en iyi şekilde elimizden geldiğince yardımda bulunmakdan mutluluk duyan insanlarız.. işaallah herşey sizlerin bizlerin bisaffirlerimizin katkıları ile çoook güzel olacak.. Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Biz teşekkür ederiz Öner abi.. Kamil abi bir fitkir vermiş ama kim olduğunu bilmiyorum.. Sağlammıdır acep??:D:D Alıntı:
Mutlulukları hep beraber ortak yaşamak dileklerimle.. Alıntı:
Güzel Fikir .. Ama Kimi bırakalım..?? Kimden rica edelim..?? Alıntı:
Çook Merak ettim vesselam..:confused::):oha: |
aslında yol çok basit balıklıova içine girdiğimiz zaman biraz yol aldıktan sonra sağ tarafta bir market var önü biraz geniş bir market tüp su vs koyuyor kapının önüne o marketin tam karşısında bir yokuş var oraya tırmanıp ilk sağdan giriyoruz ve hiç sağa sola sapmadan devam ediyyoruz en son yol bizi 2ye ayrılmış bir sapağa getiriyor 2 tane levha var yol sağa mecburi yönü gösteriyor ama siz sağa doğru girmeyin tam tersine girin sola ve devam edin baya bir yol aldıktan sonra iltur ile ilgili levhalar önümüze geliyor doğru yoldayız biraz daha devam ettikten sonra güzelkent sitesinin levhası geliyor önümüze yine devam en son ztn varacağımız noktaya geliyoruz okuyanlara belki yardımcı olur çünkü ben gece gittim sadece uydu üzerinden tarife rağmen yolu hiç şaşırmadan buldum yol üzerindeki bir kaç tanıdık levha yardımcı olmaya yetti iltur,güzelkent sitesi vs.bunları yol üstünde görüyorsanız problem yok devam :)
|
Alıntı:
tanışmak görüşmek üzere .. |
İnşallah Necati abim görüşmek üzere.
|
Değerli arkadaşlarımıza ve sevdiğim abilerime saygılar... Eğer faydalı olabildiysek ne mutlu harita üzerinden anlamak daha kolay olduğundan dolayı bu şekilde daha güzel olduğu kanaatindeyim.... Katkıda bulunan arkadaşlara ayrıca teşekkür ler ...sağlıkla inşallah çok güzel bir gün olacak ..
|
Başta Necati abime, Hasan abime, Doğan kardeşime ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim.
Emeklerinize sağlık. İnşallah organizasyonda gönlümüzce olur. |
Alıntı:
nihayetinde senide tanımak nasip oldu murat kardeşim :)iyiki balıkçıyız :) |
necati abi ya netel belli nede adres ben vallahi bişet anlamadım ya yanlış anlama dağa güzel bi şekilde anlatsanız bide adem gülseven oda benim baçanağım sevgiler saygılar hadi organizasyonda tanışmak ümiydiyle
|
Saat 13:06. |