RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Site Organizasyonları (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=122)
-   -   1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7458)

Kamil ESEN 20-04-2010 07:19

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81627)
en iyisi balıklı ovaya birini nöbetçi bırakalım ;)onada bi çözüm buluruz.;)en azından bir nokta verir oradan tarif alınır ;)

Benim bir tanıdığım var aslında.Hem orayı iyi biliyor,hem yön göstermeyi iyi biliyor.Ama oraya onu diktikmi inadından herkesi başka tarafa yollar ..:P:P:P

Necati ARAT 20-04-2010 09:15

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 81506)
Herşey çok güzel gidiyor.İnşallah sonu daha da güzel olur.Sayenizde arkadaşlar teşekkürler.

İşaalllah güzel olacak..
Ben teşekkür ederim abim desteklerin için..

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81520)
bundan sonra inşallah allahın izniyle hava muhalefetine maruz kalmazsak çok güzel bir dostluk ve tanışma organizasyonu gerçekleştirmiş olacağız :)
herkese teşekkür ediyorum ;):)

Evet abi önemli ..

Bu yanardağın patlaması, gelen bulutlar ve fırtına olayı bizleri sarsmaz..
şimdilik Cumartesi Öğlenden, Pazar Öğlene kadar güzel bir hava görünüyor..

İşaalllah değişiklik olmaz..

Alıntı:

dogan.35 tafarından gönderildi (Mesaj 81521)
Sevgili necati abiminde yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim..... Videolu olarak açık bir şekilde karareis organizasyon alanına nasıl gidilieceği hakkında bir çalışma sunmaya çalıştım umarım tüm balık sevdalılarına yardımcı olabilmişimdir.... Kamil abiminde söylediği üzere umarım sonunda çok güzel bir gün olması tek temennimiz.... Hem sohbet hem dostluğun olduğu çok güzel bir organizasyonu hep birlikte yaşayacağız nasip kısmetse havalarda müsade ederse balığımızda alıcaz inşallah .... Herkese şimdiden RASTGELSİN gönüller bir olsun yeterki .... Sağlıkla kalın organizasyonda görüşmek dileğiyle....:):):):)

Doğan kardeşim emeklerine sağlık..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ..
Bu mutluluğu hep birlikte paylaşacağız..
Sloganı hatırlatmama gerek yok sanırım..;)
Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 81554)
Necati abim emeklerin için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ellerine kollarına sağlık, tabii videolu tarif için Doğan abiminde hakkını yemeyim onada çok çok teşekkürler...

Taygunum ne demek..
Bizler dostlarımız için en iyi şekilde elimizden geldiğince yardımda bulunmakdan mutluluk duyan insanlarız..
işaallah herşey sizlerin bizlerin bisaffirlerimizin katkıları ile çoook güzel olacak..
Alıntı:

DzzY tafarından gönderildi (Mesaj 81585)
Ellerinize sağlık abiler gerçekten çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz..
Doğan abiminde diline ve emeğine sağlık :)

Ne demek Anılım ben teşekkür ederim..

Necati ARAT 20-04-2010 09:20

Alıntı:

ADNAN tafarından gönderildi (Mesaj 81616)
Emeğinize sağlık Doğan anlatım süper teşekkürler.

Biz teşekkür ederiz Adnan abi..
Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 81619)
Emeğinize sağlık Doğan Ve Necati ;)

Yolu karıştırmamak için Balıklıova'nın içinde birilerine sormak bence iyi bir fikir

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 81619)
;)

Biz teşekkür ederiz Öner abi..

Kamil abi bir fitkir vermiş ama kim olduğunu bilmiyorum..
Sağlammıdır acep??:D:D
Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 81624)
Teşekkürler arkadaşlar.
Harika bir iş çıkarıyorsunuz.
Emeklerinize sağlık Doğan ve Necati ve Hasan abi.
Umarım herşey gönlümüzce olacak ve harika vakit geçireceğiz.
Balıklarlada süsleyebilirsek olayı.
Dokunmayın keyfimize ...

İşaalah Mehmet abi..
Mutlulukları hep beraber ortak yaşamak dileklerimle..

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 81627)
en iyisi balıklı ovaya birini nöbetçi bırakalım ;)onada bi çözüm buluruz.;)en azından bir nokta verir oradan tarif alınır ;)

Güzel Fikir ..
Ama Kimi bırakalım..??
Kimden rica edelim..??

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 81646)
Benim bir tanıdığım var aslında.Hem orayı iyi biliyor,hem yön göstermeyi iyi biliyor.Ama oraya onu diktikmi inadından herkesi başka tarafa yollar ..:P:P:P

Kim abi bu yahu??
Çook Merak ettim vesselam..:confused::):oha:

Aydın35 20-04-2010 10:13

aslında yol çok basit balıklıova içine girdiğimiz zaman biraz yol aldıktan sonra sağ tarafta bir market var önü biraz geniş bir market tüp su vs koyuyor kapının önüne o marketin tam karşısında bir yokuş var oraya tırmanıp ilk sağdan giriyoruz ve hiç sağa sola sapmadan devam ediyyoruz en son yol bizi 2ye ayrılmış bir sapağa getiriyor 2 tane levha var yol sağa mecburi yönü gösteriyor ama siz sağa doğru girmeyin tam tersine girin sola ve devam edin baya bir yol aldıktan sonra iltur ile ilgili levhalar önümüze geliyor doğru yoldayız biraz daha devam ettikten sonra güzelkent sitesinin levhası geliyor önümüze yine devam en son ztn varacağımız noktaya geliyoruz okuyanlara belki yardımcı olur çünkü ben gece gittim sadece uydu üzerinden tarife rağmen yolu hiç şaşırmadan buldum yol üzerindeki bir kaç tanıdık levha yardımcı olmaya yetti iltur,güzelkent sitesi vs.bunları yol üstünde görüyorsanız problem yok devam :)

Necati ARAT 20-04-2010 13:25

Alıntı:

Aydın35 tafarından gönderildi (Mesaj 81688)
aslında yol çok basit balıklıova içine girdiğimiz zaman biraz yol aldıktan sonra sağ tarafta bir market var önü biraz geniş bir market tüp su vs koyuyor kapının önüne o marketin tam karşısında bir yokuş var oraya tırmanıp ilk sağdan giriyoruz ve hiç sağa sola sapmadan devam ediyyoruz en son yol bizi 2ye ayrılmış bir sapağa getiriyor 2 tane levha var yol sağa mecburi yönü gösteriyor ama siz sağa doğru girmeyin tam tersine girin sola ve devam edin baya bir yol aldıktan sonra iltur ile ilgili levhalar önümüze geliyor doğru yoldayız biraz daha devam ettikten sonra güzelkent sitesinin levhası geliyor önümüze yine devam en son ztn varacağımız noktaya geliyoruz okuyanlara belki yardımcı olur çünkü ben gece gittim sadece uydu üzerinden tarife rağmen yolu hiç şaşırmadan buldum yol üzerindeki bir kaç tanıdık levha yardımcı olmaya yetti iltur,güzelkent sitesi vs.bunları yol üstünde görüyorsanız problem yok devam :)

Aydın kardeşim Katkıların için çok teşekkür ederim..
tanışmak görüşmek üzere ..

Aydın35 20-04-2010 13:38

İnşallah Necati abim görüşmek üzere.

Doğan ÖZCAN 20-04-2010 17:12

Değerli arkadaşlarımıza ve sevdiğim abilerime saygılar... Eğer faydalı olabildiysek ne mutlu harita üzerinden anlamak daha kolay olduğundan dolayı bu şekilde daha güzel olduğu kanaatindeyim.... Katkıda bulunan arkadaşlara ayrıca teşekkür ler ...sağlıkla inşallah çok güzel bir gün olacak ..

Murat ADAK 20-04-2010 18:26

Başta Necati abime, Hasan abime, Doğan kardeşime ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim.
Emeklerinize sağlık.
İnşallah organizasyonda gönlümüzce olur.

Hasan BALIKÇI 20-04-2010 18:28

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 81726)
Başta Necati abime, Hasan abime, Doğan kardeşime ve emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim.
Emeklerinize sağlık.
İnşallah organizasyonda gönlümüzce olur.

kısa süren muhabetimiz dahada uzun sürecektir o gece;)

nihayetinde senide tanımak nasip oldu murat kardeşim :)iyiki balıkçıyız :)

yenal45 20-04-2010 20:41

necati abi ya netel belli nede adres ben vallahi bişet anlamadım ya yanlış anlama dağa güzel bi şekilde anlatsanız bide adem gülseven oda benim baçanağım sevgiler saygılar hadi organizasyonda tanışmak ümiydiyle

Saat 13:06.