RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yeni Üye (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7501)

kaptankarabulut 27-04-2010 14:12

Cem kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Tekneden balık avını düşünürsen sana daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.. Düşünürsen beni ararsın..

JMJT 27-04-2010 14:24

Necati abi haziranın başına kadar boş vaktim var... Bu boş vaktimi balık tutarak geçirmek istiyorum.. oltayı yaptırdım fakat suya atmak daha nasip olmadı... nerelere gidebilirim izmirde? Malum bu aralar havalarda pek iç açıcı değil... :S

İzmirde balık tutan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim... Amatör Balıkçılığında amatörüyüm.... :D

Yağız DEMİR 27-04-2010 14:47

cem kardes aramıza hosgeldın kayıflı paylasımlar dılerım yakın zamanda amatorluku atarsın ustunden burada ole ıyı usdatlar varkı bılgılerı sana cok fayda saglayacaktır

JMJT 27-04-2010 14:53

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 82351)
Cem kardeşim aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun. Tekneden balık avını düşünürsen sana daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.. Düşünürsen beni ararsın..

Teşekkür ederim Süleyman abi Hoşbulduk... Tekneden tutmakta isterim tabiki. Dediğim gibi daha yeni olduğum için "ne nasıl yapılır?" "nerden tutulur?" bilmiyorum. Sizin gibi üstadlar olduğu sürece öğreneceğime daha çok inanıyorum. Telefonunuzu aldım Süleyman abi. En kısa zamanda görüşürüz işallah...

seyirsubayi 27-04-2010 14:53

cem kardesım aramıza hosgeldın... sohbetın ve balıgın daım olsun

JMJT 27-04-2010 14:57

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 82358)
cem kardes aramıza hosgeldın kayıflı paylasımlar dılerım yakın zamanda amatorluku atarsın ustunden burada ole ıyı usdatlar varkı bılgılerı sana cok fayda saglayacaktır

Teşekkür ederim Yağız abi Hoşbulduk... Dedikleriniz balık tutmak için dahada şevk veriyor. Amatör Balıkçılığın sabır ve bilgi gerektiren bi hobi olduğunu biliyorum... Umarım sizin sayenizde kısa zamanda bu işi başaracağıma inanıyorum... :)

JMJT 27-04-2010 14:58

Alıntı:

seyirsubayi tafarından gönderildi (Mesaj 82365)
cem kardesım aramıza hosgeldın... sohbetın ve balıgın daım olsun

Teşekkür ederim Okan abi Hoşbulduk...

Murat ADAK 27-04-2010 15:07

Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

JMJT 27-04-2010 15:18

Alıntı:

Murat ADAK tafarından gönderildi (Mesaj 82376)
Cem kardeşim aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Hoşbulduk Murat abi... Teşekkür ederim...

Necati ARAT 27-04-2010 15:21

Alıntı:

JMJT tafarından gönderildi (Mesaj 82353)
Necati abi haziranın başına kadar boş vaktim var... Bu boş vaktimi balık tutarak geçirmek istiyorum.. oltayı yaptırdım fakat suya atmak daha nasip olmadı... nerelere gidebilirim izmirde? Malum bu aralar havalarda pek iç açıcı değil... :S

İzmirde balık tutan arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim... Amatör Balıkçılığında amatörüyüm.... :D

Müsait olduğunda beni arayabilirsin..
0 535 417 55 27
Yardımcı olmaya çalışırım..;)

Saat 02:05.