RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Kraldolmuşçular ve Hasan BALIKÇI (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7537)

haluk deniz 03-05-2010 17:34

Hasan bu paylaşımınız gerçekten harika bot ekibini iyi biliyorum onların bulunduğu yerde muhabbet eğlence kesin vardır. Hepinizi bu güzel birlikteliğinizden dolayı kutluyorum. Bahaneler de güzel daha iyilerine inşallah

Bahadır Sarıca 03-05-2010 17:46

Sevgili dostlar hepinize tebrikler. Yılmaz'ım bunu hep yapıyor:)
Belliki çok güzel ve keyifli bir avcılık olmuş. Bu hafta işlerim olmasaydı hepbirlikte olacaktık. Hemde sizlerle tanışmış olacaktık Hasan Bey. İnşallah bir dahaki sefere.
Bereketli ve afiyet olsun....

fisherman 03-05-2010 18:00

Alıntı:

Bahadır Sarıca tafarından gönderildi (Mesaj 83180)
Sevgili dostlar hepinize tebrikler. Yılmaz'ım bunu hep yapıyor:)
Belliki çok güzel ve keyifli bir avcılık olmuş. Bu hafta işlerim olmasaydı hepbirlikte olacaktık. Hemde sizlerle tanışmış olacaktık Hasan Bey. İnşallah bir dahaki sefere.
Bereketli ve afiyet olsun....

bahadır abim bot takımının güzel abisidir bu hafta aramızda olamadı
birdaki sefere insallah :helal::helal::helal::helal:

Anıl ÜNALAN 03-05-2010 18:04

Gerçekten çok güzel güzel görüntüler... Herkesi kutluyorum.. Güzel karelerin devamında hep beraber olmamızı diliyorum :)

fisherman 03-05-2010 18:11

fotoğraflar için çok teşekkürler abim

muratbaykent 03-05-2010 18:25

Olacak Hasancım olacak.Seni karacılıktan tekneciliğe terfi ettireceğiz sonunda:)Avınız gayet keyifli ve bereketli geçmiş.Tüm ekipteki arkadaşları kutlar afiyet olsun derim.

kral dolmuşcu 03-05-2010 21:08

bende bu güzel hafta sonu icin hasan abime ve öner abime cok teşekkür edrim .bana göre harika bir hafta sonu gecirdim daha ilk görüşmemızde sanki senelerdir tanışır gibi şahane sohpetler ettik ta sabahın ilk işıklarına kadar gidişimiz dönüsümüz mükemmel bir hafta sonu oldu inşallah bu dostlumuz daima sürecek daha nice güzel hafta sonları gecirecemize inanıyorum.tekrar hasan abime ve öner abime teşekkürler bu güzel hafta sonu icin .amatör balıkcılı bu yüzden bu kadar cok seviyorum güzel abilerle kardeşlerle tanişip dost oluyoruz.

Taygun KOCABIYIK 03-05-2010 21:18

Tüm ekibi kutluyorum gerçekten çok güzel kareler. Videoda ayrıca harika görüntüler var :) döktürmüş Yılmaz abim. Denizde böyleyse karada nasıl kullanıyordur arabayı tahmin bile etmek istemiyorum :D

Bu arada Öner abicim sen her hafta Manisa-İzmir arasında gidip geliyorsun ne desem bilmiyorum bu ne aşk, bu ne azim yalnız yenge bu duruma ne diyor çok merak ediyorum :D

Herkesi tebrik ediyorum bahanelerde hiç fena değil çünkü :)

Denizkızı35 03-05-2010 21:32

Hasan abi ve Öner abi gercekten cok güzel fotolar tebrikler
bu arada tüm ekibi tebrik ederiz cok güzel zaman gecirdikleri belli
Rastgelsin bir aile hemde cok buyuk bir aile :)

delvel 03-05-2010 21:39

hasan abi efsanesin benim gözümde:D
öner abi, yılmaz abi ve oradaki tüm ekibe bu güzel paylaşım için
teşekkür ediyorum:)

Saat 16:54.