![]() |
Alıntı:
Abi hoşgeldin senin dostluğunu hiç bir zaman unutmam Arkadaşlık ve Dostluk için yapamayacağın şey yoktur ...;) Seni burda görmek gercekten beni çok mutlu etti Hoşgeldin abi...;) |
Alıntı:
Ben dostlugu paylasmayı sizlerde gordum Sizlerle olmak harıka bir sey sagolasın kardesim:) |
Fedai abi aramıza ve ailemize hoşgeldin....
|
Alıntı:
Hos buldum sagolasın ilgin ve alakan bu sıcak mesajın icin tesekkur ederim:) |
Fedai abim hoşgelmişsin.Keyifli paylaşımlar dilerim...
|
Alıntı:
Sagol hos buldum sizlerle tekrar bir arada olmakdan dolayı mutluyum tesekkur ederim hocam:) Senin misafirperverligini hic unutmadim unutamamda hocam:) Bende emegin ve hakkın cok |
Alıntı:
Bizler için dostluklar önemli Aramıza hoş geldiniz |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
FEDAİ ABİİİİİİİİİİİ... Kabul etmek ne kelime ??? Hoş geldin aramıza be abim..İnana çook beklettin.. Senin muhabbetini gayet iyi bilenlerden biriyim.. Senin iburada oluşun yeter be abim... Selam saygı bizden abi .. Ne zaman geliyorsun o zaman İZMİR e .. Nevin Ablama ayrıca selamlar .. Onu da görmek isteriz aramızda.. İmzadaki sözde çok iyi .."GÜLÜMSE KADERİNE"":D:D:D:D Haa şunuda söyleyeyim.. Bana bir avatar borcun vardı hatırlarmısın .. Yapamadan ayrılmıştık hani.. Kendim nacizane yaptım nasıl olmuş??:) |
Oy oy
Fedai abimde gelmiş :) Abi hoşgeldin. Muhabbetlerinizi sıkı takip eden birisi olarak seni burada görmek çok güzel. Tanışabilmek ümidiyle abi. Keyifli forumlar dilerim ... |
Fedai abi aramıza hoşgeldin.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim. |
Saat 01:58. |