![]() |
Murat ellerinize sağlık süper bir av günü olmuş ;)
Kırmızılar benimde favorilerimin arasında ama tekneyle çıktığımız yerlerde bir türlü randıman alamadık. Şöyle hızlı zamanı bir alo dersin artık ;) |
murat biladerim harika bir av yapmışsınız.:helal:
bize nedemek kalıyor :Dya afiyet olsun yada ellerinize sağlık.:D ama ben diyorumki hem güzel olmuş hemde afiyet olsun :) eminim çook daha iyilerinide senden göreceğiz.:)en azından ben bekliyorum.:) allah neşe ve sıhat içinde güzel avlar yapmanıza yardım etsin.:helal::helal: |
Murat'cım paylaşım için teşekkürler.Maşşallah karagöz mercan tarlasına düşmüşsünüz, İNŞALLAH DAHA İRİLERİ DAHA İYİLERİ RASTGELMESİ DİLEĞİMLE...
|
Sevgili Murat Bey,
Tüm ekibe tebrikler. Dostlarla birlikte güzel bir av olmuş. Bereketli ve afiyet olsun. Rastgele... |
Tebrikler Murat.
Barış kaptanla birilkte güzel saatler geçirmişsiniz. Rapordan da resimlerden de belli oluyor. Afiyet bal şeker olsun. Rastgelsin ... |
oyy oyyyy o mercanın guzellıgı ne ole valla harıka
tum ekıbı kutlarım tebrıkler MURAT (TORANAGA) kardesim pylasım ıcın tesekkurler |
Muratım paylaşım süper.Şansın daim olsun.Rastgelsin..
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bi gün beraber olur inşallah. Alıntı:
Alıntı:
Bana bi güreş sözün var unutma ha;):D |
muradım bılmemmı o kedılerı kardes ahhh ahhhh :D:D:D:D
|
murat kardeşim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim benim için balık bahana sizlerle beraber olmak benim için en büyük mutluluk .herkese sevgiler saygılar
|
Saat 02:07. |