![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu gün gerçekten çok güzeldi.Kaptana şans getirdik heralde o da bizi çok güzel balıklarla karşıladı.Deniz kızı (gökhan ve eşi) tarafından Özbektede çok güzel ağırlandık.Feleğin çetelesine bir çentik daha attık..En kötü günümüz böyle olsun.Teşekkürler arkadaşlar...
|
Alıntı:
|
Tebrik ederim abicim bu zamanda gerçekten çok güzel balıklar aldın.. Her birini canlı gördüm kıskançlık içimde yoktur ama kıskandım desem belkkiii yeri var denebilir :) Çok güzel balıklar..
Güzel bir gün geçirdik bütün güzel abilerime teşekkür ederim.. Bahar ablamla Gökhan abimin çayıda bir sonraki sefere kaldı ama kaçışları yok illahaki o çayı içicez :):) |
Süleyman amca cok güzel bir av olmuş uskumrular da geldimi yanındayız tüm ekibi tebrik ederiz
Yalnız birşeyi anlamadım? Necati abi sizinle beraber balıkta mı idi. Eğer Necati abi balığa bu kıyafetle çıkıyorsa iş yerinde veya diğer zamanlarda nasıl geziyor merak ettim gerçekten çok yakışıklı çıkmış Necati abimiz :) :) :) |
Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
süleyman abi öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)
tuttuğun balıkları bizlerde canlı olarak gördük.:) hepsi çok güzeldi.:) onların dışındada bizlere sunduğun sevgi ile beraber misafirperverliğin bana kalırsa balıklardan çok daha güzeldi:):helal::helal::helal: iyiki sitemizde senin gibi yüreği tertemiz bir abimiz var :helal::)ne diyeyim abi burda anlatılmıyor yaşanması gerekiyor diyorum.:helal: saygılar abi :) |
İşte işin en güzel tarafı bu. Avdan ziyade dostluk ve muhabbet. Kıskanmamak elde değil. Ayrıca sitemizin en güzel özelliğide bu işte.
Sevgiler, saygılar. Not: Bu arada Hasan Balıkçı kardeşimiz de karadan avcılığı bırakıyor galiba. |
suleyman abı sıteye bı kaç gundur gırıs yapamadıgım ıcın anca yazdım bu yuzden kusura bakma bı ıkı gundur gıremıyordum sıteye... cok guzel bır gun olmus gene salı gunune hazırlan yanındayım abı... avın sohbetın daım olsun
|
Saat 17:42. |