RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Nihayet yine güzel bir av daha (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7563)

kaptankarabulut 07-05-2010 20:52

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 83692)
Yaşa be Süleyman abi balıkları kırmışsınız yine ;)
balık avından sonra güzel bir birliktelik olmuş anlaşılan ;)

Evet Öner kardeşim niyayet deniz ana yüzümüze güldü..Avdan sonrası aslında dahada güzelide KAMİL hocam ve ABDULLAH abimizle tanışmak beni dahada mutlu etti...

kaptankarabulut 07-05-2010 20:54

Alıntı:

onder 35 tafarından gönderildi (Mesaj 83695)
bravo balıklar çok güzel afiyet olsun necatinin gravatı da teknede süper görünüyor

Teşekkür ederim önder kardeşim sizlerede rastgelsin herdaim...

Kamil ESEN 07-05-2010 20:57

Bu gün gerçekten çok güzeldi.Kaptana şans getirdik heralde o da bizi çok güzel balıklarla karşıladı.Deniz kızı (gökhan ve eşi) tarafından Özbektede çok güzel ağırlandık.Feleğin çetelesine bir çentik daha attık..En kötü günümüz böyle olsun.Teşekkürler arkadaşlar...

kaptankarabulut 07-05-2010 21:13

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 83706)
Bu gün gerçekten çok güzeldi.Kaptana şans getirdik heralde o da bizi çok güzel balıklarla karşıladı.Deniz kızı (gökhan ve eşi) tarafından Özbektede çok güzel ağırlandık.Feleğin çetelesine bir çentik daha attık..En kötü günümüz böyle olsun.Teşekkürler arkadaşlar...

Kamil hocam sizleri tanımak inanın ki beni çok sevindirdi..Benimde dost sayfama iki değerli dost daha eklendi...

Anıl ÜNALAN 07-05-2010 21:17

Tebrik ederim abicim bu zamanda gerçekten çok güzel balıklar aldın.. Her birini canlı gördüm kıskançlık içimde yoktur ama kıskandım desem belkkiii yeri var denebilir :) Çok güzel balıklar..
Güzel bir gün geçirdik bütün güzel abilerime teşekkür ederim..

Bahar ablamla Gökhan abimin çayıda bir sonraki sefere kaldı ama kaçışları yok illahaki o çayı içicez :):)

Denizkızı35 07-05-2010 21:20

Süleyman amca cok güzel bir av olmuş uskumrular da geldimi yanındayız tüm ekibi tebrik ederiz
Yalnız birşeyi anlamadım? Necati abi sizinle beraber balıkta mı idi.
Eğer Necati abi balığa bu kıyafetle çıkıyorsa iş yerinde veya diğer zamanlarda nasıl geziyor merak ettim gerçekten çok yakışıklı çıkmış Necati abimiz :) :) :)

Kamil ESEN 07-05-2010 21:21

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 83714)
Kamil hocam sizleri tanımak inanın ki beni çok sevindirdi..Benimde dost sayfama iki değerli dost daha eklendi...

Duygular karşılıklı kaptanım..Sağol ,varol..Bize güzel bir gezi yaptırıdığın için ayrıca teşekkürler..Fotoğraftaki keyif yaşanan güzelliklerin verdiği mutluluktur ;)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Hasan BALIKÇI 07-05-2010 22:30

süleyman abi öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim.:)
tuttuğun balıkları bizlerde canlı olarak gördük.:) hepsi çok güzeldi.:)
onların dışındada bizlere sunduğun sevgi ile beraber misafirperverliğin bana kalırsa balıklardan çok daha güzeldi:):helal::helal::helal:
iyiki sitemizde senin gibi yüreği tertemiz bir abimiz var :helal::)ne diyeyim abi burda anlatılmıyor yaşanması gerekiyor diyorum.:helal:

saygılar abi :)

ali rıza acar 08-05-2010 09:58

İşte işin en güzel tarafı bu. Avdan ziyade dostluk ve muhabbet. Kıskanmamak elde değil. Ayrıca sitemizin en güzel özelliğide bu işte.
Sevgiler, saygılar.
Not: Bu arada Hasan Balıkçı kardeşimiz de karadan avcılığı bırakıyor galiba.

seyirsubayi 08-05-2010 19:17

suleyman abı sıteye bı kaç gundur gırıs yapamadıgım ıcın anca yazdım bu yuzden kusura bakma bı ıkı gundur gıremıyordum sıteye... cok guzel bır gun olmus gene salı gunune hazırlan yanındayım abı... avın sohbetın daım olsun

Saat 17:42.