RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Paşa Team 16-05-2010 Avı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7635)

Yağız DEMİR 18-05-2010 18:38

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 84870)
necati biladerim eline sağlık ;)

fazla birşey yazmaya gerek yok o havaya rağmen balığa çıkmayalım dememe rağmen ben balığa gitmek istemiyorum sakızlı kahve içmeye gidiyorum demen hala kulaklarımda.;)ama gerçekten güzel kahve yapıyorsun.:D

doğaaaan sende hiç fena bi aşçı deyilsin yani harika bir menemen yapmıştın ;)inan belki ilk defa balıkta bu kadar çok yemek yedim.:Dhaaa zeytin harikaydı :D

herşekilde eğlenceli bir av ve birliktelik oldu ahmet biladerim ve tolga kardeşimle tanışmaktan tutun gerçek manada iyi bir paşa avcısı olan muammer(mami) kardeşimin orada olup yanımıza uğraması en azından çayımızı içmeden bir merhaba demesi çok güzeldi :)sağol muammer kardeşim.

sabah yılmaz biladerim ve mustafa kardeşimin(fişerman ve kral dolmuşçu) selam verip gitmeleri harika olaylardı.sonradan öğrendiğimiz yılmaz kardeşimin başına gelen olay harici o gün harika bir gün olmuştu hepimize ;)

herkese bu avdan ötürü teşekkür ederim :)

yağııız sen cezalısın birdahaki avlarda herşey sana ait çay kahve yemek bulaşık :D:D:D:D:D

kardeşim benim üzgünüm senin için :D:D

HASAN abı o gun ıcın nedersenız haklısınız tembellık gunumdu bır yem yapmak dısında hiçççç bir sey yapmadım bol bol yemek yedım resımlere bakıyorıumda gobegııı baya buyutmuum abı bır caresını bulmam lazım artık :D:D:D:D
ama bır dahakı avımızda hızmetler benden ama basta solıyeyım yemek yapmaktan anlamam ama yemekten anlarım :D:D:D:D seklımdende bellı oldugu gıbı

DOĞAN kardesım o gunku menemen bır harıkaydı ellerıne saglık kardesımmm

NECATİ abim kahven cok guzeldı hele o uykudan kalktıktan sonra o kahve bır baska tatlı geldı :D:D:D:D

TOLGA VE AHMET ABI sızlerle tanısmak cok guzeldı umarım bırdaha hep beraber bır av yaparız

The Lunatic 18-05-2010 19:58

Tebrikler. Özlemişiz paşa team in av raporlarını. Daha güzelleri gelecektir yakında. Selamlar herkese

aacaipman 18-05-2010 20:00

aviniz super keyifler super herseyden onemlisi dostluk manzaralariniz muhtesem,saglik ve sevgi ile kalin

paşalı 18-05-2010 20:47

K u t l u y o r u m Paşa team olarak maşallahınız var vurucu tim gibisiniz valla.İnşallah bir gün bende sizlerle av yapma şansına sahip olacağım.Sevgi ve selamlar.Paylaşımdan ötürüde çok teşekkür ederim Necaticim.

Hasan BALIKÇI 18-05-2010 20:49

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 84886)
HASAN abı o gun ıcın nedersenız haklısınız tembellık gunumdu bır yem yapmak dısında hiçççç bir sey yapmadım bol bol yemek yedım resımlere bakıyorıumda gobegııı baya buyutmuum abı bır caresını bulmam lazım artık :D:D:D:D
ama bır dahakı avımızda hızmetler benden ama basta solıyeyım yemek yapmaktan anlamam ama yemekten anlarım :D:D:D:D seklımdende bellı oldugu gıbı

DOĞAN kardesım o gunku menemen bır harıkaydı ellerıne saglık kardesımmm

NECATİ abim kahven cok guzeldı hele o uykudan kalktıktan sonra o kahve bır baska tatlı geldı :D:D:D:D

TOLGA VE AHMET ABI sızlerle tanısmak cok guzeldı umarım bırdaha hep beraber bır av yaparız

yağız sen onu bunu boşver sargozu nasıl tuttum :D:D:Dhemde sargoz olmayan yerde :D:D:D

bende sargozcumu olsam sence nedersin:D:D:D

Hasan BALIKÇI 18-05-2010 20:50

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 84907)
K u t l u y o r u m Paşa team olarak maşallahınız var vurucu tim gibisiniz valla.İnşallah bir gün bende sizlerle av yapma şansına sahip olacağım.Sevgi ve selamlar.Paylaşımdan ötürüde çok teşekkür ederim Necaticim.

turgay abi inşallah birgün dediğin olacak.:)işte o gün eminim çok daha güzeli olacak :)

yenal45 18-05-2010 21:25

maşallah allah sizi hiç ayırmasın hep mutlu olun inşallah:helal: hep aynıyerde avlanırsanız paşalarda oltalarınızı tanıyor paşa team tanıdılar gelmezlertabiki:D:D:D hadirastgelsin herzaman

Salih Reis 19-05-2010 16:19

Necati kardeşim tüm ekibi kutlarım çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
rastgele :)

bu arada yemek yerken parmaklarına dikkat et yoksa oltayı neyle çekeceksin :D :D :D

muratbaykent 19-05-2010 18:29

İşte bu. Nerede bu paşa team diye düşünürken çok güzel bir beraberlikle karşımıza çıktınız.Herkesi hem bu güzel birliktelikten hem balıklarınızdan dolayı tebrik ederim arkadaşlar.

Fedai 19-05-2010 20:22

Tüm ekibi kutlarım süpersiniz:)

Saat 03:33.