RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Ildırı gece avı.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7663)

brkknc 26-05-2010 19:34

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85486)
HASAN ABİM - DOGAN KARDESIM VE VOLKAN BEYE katılıyorum bereketlı bır av olacaktır bencede sımdıden rastgelsın

sağol Yağız gidip göreceğiz artık kısmette ne var, bu arada gördüğüm kadarıyla semt bostanlı sanırım komşuyuz, görüşmek üzere..

Hasan BALIKÇI 26-05-2010 20:13

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85487)
sağol Yağız gidip göreceğiz artık kısmette ne var, bu arada gördüğüm kadarıyla semt bostanlı sanırım komşuyuz, görüşmek üzere..

Burak biladerim Yağız ile komşusunuz.;)yağız senin şu sargoz merası sanırım dolunayda iyi iş yapar ;)o taraflara gitseniz diyom aslında tam zamanı ;)

Yağız DEMİR 26-05-2010 20:25

Alıntı:

burak abı aslında alıağa nemrut lımanı içi tam zamanı sargoz ıcın tam yerı guzelde iş yapar bır gun gıdelım kısmet olursa tanıdıkta var lımanda gırerız ıcerıye kolay :D

brkknc 26-05-2010 20:41

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 85491)
Burak biladerim Yağız ile komşusunuz.;)yağız senin şu sargoz merası sanırım dolunayda iyi iş yapar ;)o taraflara gitseniz diyom aslında tam zamanı ;)

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85496)
burak abı aslında alıağa nemrut lımanı içi tam zamanı sargoz ıcın tam yerı guzelde iş yapar bır gun gıdelım kısmet olursa tanıdıkta var lımanda gırerız ıcerıye kolay :D

valla çok sevinirim, en kısa zamanda bir program yapmak isterim bu konudaki bilgilerinizi bekliyorum..

Yağız DEMİR 26-05-2010 20:47

Alıntı:

abı sen tam olarak nerede oturuyon ben sımdı cıkıyorum mesajı goremeyebılırım bana ozelden mesaj atarsanda sevınırım

brkknc 27-05-2010 11:59

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 85508)
abı sen tam olarak nerede oturuyon ben sımdı cıkıyorum mesajı goremeyebılırım bana ozelden mesaj atarsanda sevınırım

Yağız kardeşim Necati bey senin Aliağa`daki ''merayı'' anlata anlata bitiremedi, bir ara beraber gidelim hemde yakın sayılır. bu arada avdaymışsın rastgele olsun torban dolsun..

kekeme 28-05-2010 15:15

dogru olan bir şeyde aylı gecede dalan dalgıç balıgı avlamakta zorlanır.balık bu ayda aşagıda her şeyi secer.ama olta avında verimli olur. balık gezer ,etrafı görür.fosforlu yem kullanılmalıdır.teke kalamar boru kurdu bayagı iş yapar. rasgelsin.

brkknc 28-05-2010 15:33

Alıntı:

kekeme tafarından gönderildi (Mesaj 85610)
dogru olan bir şeyde aylı gecede dalan dalgıç balıgı avlamakta zorlanır.balık bu ayda aşagıda her şeyi secer.ama olta avında verimli olur. balık gezer ,etrafı görür.fosforlu yem kullanılmalıdır.teke kalamar boru kurdu bayagı iş yapar. rasgelsin.

ömer abi ilgin alakan için teşekkür ederim, bakalım gideceğiz artık nasipte ne varsa umarım dişe dokunur bişeyler alırızda gönül rahatlığıyla sizlerle paylaşma imkanımız olur..

Hasan BALIKÇI 28-05-2010 15:41

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 85611)
ömer abi ilgin alakan için teşekkür ederim, bakalım gideceğiz artık nasipte ne varsa umarım dişe dokunur bişeyler alırızda gönül rahatlığıyla sizlerle paylaşma imkanımız olur..

inşallah herşey gönlünüze göre olur.;)

brkknc 28-05-2010 15:46

sağol Hasan abi en kısa zamanda görüşmek üzere..

Saat 12:02.