![]() |
Herkese tesekkür ederim beni araniza kabul ettiginiz ve nezaketiniz icin.umarim paylasimlarimiz daim olur.ayrica bu önümüzdeki 5 hafta icinde yapilacak organizasyonlara elimden geldigi kadar katilmaya calisicam.urla tarafta balik avi yapacak arkadaslarin teklifine yok diyemem.Cuma günü o güzel deniz kokusunu doya doya icime cekicem kismet olursa.
|
ibrahim aileye hoşgeldin...
|
Vaaay İbrahim kardeşim,aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Denizdeki balıklarda seni özlemişler....:D :D :D Sen şimdi gelirken bi çanta dolusu olta malzemesiyle gelirsin. :D :D Sana şimdiden hayırlı yolculuklar...
|
İbrahim kardeşim aramıza hoş geldin.Keyifli forumlar dilerim.
|
İbrahim bey aramıza hoş geldiniz
|
lbrahim kardeşim aramıza hoşgeldin. güzel ve devamlı paylaşımlar dilerim.
|
İbrahim kardeşim aramıza hoş geldin..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Sana şimdiden keyifli tatiller .. İzmirde bol balıklı avlar dilerim.. Tanışmak üzere Sağlıcakla kal.. |
Herkesin ilgisine cok cok tesekkürler ederim.sicakliginiz yakinliginiz ve ilginiz icin.iyi ve uzun ömürlü dostluklar kazanacagima inaniyorum.ayrica da güzel paylasimlarimiz olacagina.hepinize tekrer tesekkür ediyorum.umarim hepinizi yakindan tanima firsatim olur.Izmire cuma günü kavusuyorum.Yosun kokulu denizine,sicak insanina,güzel havasina ve Babama.Hepinizle görüsmek dilegiyle.Hoscakalin.
|
Aileye hoşgeldin İbrahim
Keyifli paylaşımlar dilerim...;) |
Aramıza hoşgeldin kardeşim. eğer sen öğrenmek istiyorsan bildiğimiz her şeyi paylaşmaya hazırız.
|
Saat 18:07. |