RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Lodosla gelen mutluluk..... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7779)

kaptankarabulut 21-06-2010 18:03

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 87515)
Süleyman kaptan klasiği :)
Bu arada süleyman abi cumartesi durum içler acısıydı sırtıda 1 tane sarıkanat aldık hepsi o. Dön dolaş kalabak taraflarına kadar gittik turladık babam turladık yok. Radar ciyak ciyak ötüyor, ekran simsiyah balık vurmuyor henüz havyarını dökemedi. Cumartesiye kadar dökmezlerse çok fena yapıcam onları :D

Taygun'um dediğin gibi daha henüz havyarı dökmediler.onun için yeme gelmiyorlar ama sabırsızlıkla bekliyeceğiz..:D :D

kaptankarabulut 21-06-2010 18:05

Alıntı:

ibrahimz35 tafarından gönderildi (Mesaj 87518)
Kaptan'ın, maşallah yine döktürmüşsün.
Hep çay içerken görürdük seni, kahve ile bizi şaşırtın.
Balıklarda maşallah mırmırı sargozu çok güzel bir av olmuş.

Serkan'ı ayrıca kutlarım mercan karagöz kalamar daha ne olsun.

Böyle güzel avların devamını dilerim.

Teşekkürler İbrahim kardeşim güzel bir gün yaşadık.Her ne kadar sakızlıda olmasada teknede kahve içmenin zevkide başka oluyor hani...:D :D

kaptankarabulut 21-06-2010 18:16

Alıntı:

musty tafarından gönderildi (Mesaj 87527)
maşallah Süleyman abi ellerinize sağlık çok güzel balıklar afiyet olsun şimdiden

Sağolasın musti sizlerde her daim rastgelsin.

kaptankarabulut 21-06-2010 18:18

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 87540)
Maşallah süleyman abim süper bir av olmuş. Darısı bizim başımıza pazara ordayız inşallah böyle bereketli bir av yaşarız.

Sağolsın tuncay kardeşim inşallah sizlere daha bol daha büyük avlar nasip olur...

adolomorola 21-06-2010 18:24

Bravo be Süleyman abi,her geçen gün balıklarda devamlı artış var mahşallah
Orada olmak isterdim bu gün,balık yakalamak için değil yanlız yigenlerin her balık yakalayışındaki yüzlerindeki gülücükleri görmek için ;)

Paylaşım için teşekkürler ;);)

kaptankarabulut 21-06-2010 18:29

Alıntı:

baracuda_35x tafarından gönderildi (Mesaj 87566)
Tebrikler Süleyman abi denizin üzerinde olmak,balığın yanında olmak gibisi yok sevgilerimle :)

Sağolasın Rıdvan kardeşim inan ki denizin üzerindeki mutluluk bambaşka...

kaptankarabulut 21-06-2010 18:32

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 87587)
Bravo be Süleyman abi,her geçen gün balıklarda devamlı artış var mahşallah
Orada olmak isterdim bu gün,balık yakalamak için değil yanlız yigenlerin her balık yakalayışındaki yüzlerindeki gülücükleri görmek için ;)

Paylaşım için teşekkürler ;);)

Sağolasın Önerim, zaten ben balık tutmayı bıraktım onunla o sevinci yaşamaya başladım...

Kamil ESEN 21-06-2010 18:45

Kaptan, bizim organizasyon senin nasiplerini açtı sanki..Aman evde kalmış kızlar duymasın nasibim açılır diye birdaha ki organizasyonda senin tekneye hücüm ederler birde,ne yaparız sonra:P:P:P
Şansın daim olsun,rastgelsin..

paşalı 21-06-2010 19:58

Tebrikler Süleyman kardeşim.Yine senle çıkanları güldürmüşsün.Kutluyorum.Serkancım tebrikler sende yapacağını yapmışsın afiyet olsun.

kaptankarabulut 21-06-2010 20:08

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 87611)
Tebrikler Süleyman kardeşim.Yine senle çıkanları güldürmüşsün.Kutluyorum.Serkancım tebrikler sende yapacağını yapmışsın afiyet olsun.

Teşekkürler Turgay abi, insanlar ya nasip deyip denize çıkınca inan ki herkesin yüzü gülüyor.Ama ben çıpra tutayım, mercan tutayım diye şartlı denize çıkınca moraller bozuk dönülüyor...

Saat 18:51.