![]() |
Abicim güzel av yapmışsın valla gelmek çok isterim ama otobüste çok zor olur be abcim sen gel küçükyalıda hem tanışalım hem muhabbet hemde balığımızı tutalım :)
Bugünkü avıma geçim ben artık :D Bugün küçükyalıda deniz cömertti ... Bugün düne nazaran istavritler daha iriydi kreçe ağırlıktaydı ama ... Neyse güzel bir av oldu tam yarım kilo balık aldım 69 adetmiş bugünkü rıskımız avımı fotoraflıyamadım herkesden özür dilerim telefonumda arza var malesef diğer avlarda görüşmek üzere herkese saygılar Rastgelsin inşallah... |
Sağolasın Mehmet Kardeşim.
Ayrıca resimlerimi yeniden boyutlandırarak rahat görünür hale getiren arkadaştanda Allah razı olsun. İnşaallah bir diğer sefere bende bu şekilde sunuyu başaracağım. |
Atakancım hafta sonlarında ancak ava gitmeye vakit bulabiliyorum. Önümüzdeki hafta sonu planlanmış bir işim olduğu için çıkmam çok zor olacak. İnşaallah diğer haftalarda nasipse görüşürüz.
|
İNşallah abi kısmet ben hep küçükyalı sahildeyim burunda :)
|
Selamın aleyküm herkese...
Bugün küçükyalıda deniz yine cömertti zargana arayışlarımın boşa çıkmasıyla istavrite odaklandık 3 oltaydık 2 arkadaşım acamiydi onlara öğretim dolaşan çaparilerini açim derken millet balık çekiodu ben arkadaşlarıma bişeyler öğretmekle uğraşıyordum...Benim oltamla kız arkadaşım attı çekti genelde...neyse 40-45 tane istavrit aldık benim oltayla onlarında %95 ini kız arkadaşım aldı bugünkü rıskımız bu kadarmış sohbet muhabbet harika bir avdı benim için... Herkese saygılar rastgele Malesef çok resim yok ama gözümüz şenlensin diye bir resim ekliyim arkadaşıma bişeyler öğretirken :) Arkada siyahlı olan benim ... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
Bu gün 30 istavrit 1 eşkina 1 de gelincik yakalayabildik herkese rastgelsin... (küçükyalı)
|
Tavalığı kıstırmışsın daha ne olsun :D:D:D
|
Uzun zamandır yazmıyordum (2 sene olmuş be ) ben yine boş durmuyorum yerim aynı Küçükyalı burun Avlanmaya devam herkese rastgelsin.
|
Gününüz aydınlık kısmetiniz bol şansınız açık olsun,işe gideceklere hayırlı işler bol kazançlar,balığa gideceklere bol şanslar kısmetleri açık olsun.Tüm site üyelerimizin yuvalarında huzur ve mutluluk eksik olmasın.Oruçlulara RAB'bimden dayanma gücü sabırlar versin.ALLAH kabul etsin.Rasgeleyin dostlar.
|
Ahmet..helal olsun sana...istavritleri iftarda götürmüşsün...resimlere bayıldım...çok da güzel çıkmışlar...paylaşımlar için teşekkürler...
|
Saat 17:33. |