RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   26.06.2010 Ildırı (İZMİR) Gece.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7821)

brkknc 29-06-2010 19:12

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 88352)
Burak abi rapor için teşekkürler ama ne olursa olsun..
Balık olsada olmasada mutlaka 2-3 kare resimle bizleri o ortama dahil etseydin dahada güzel olurdu..her zaman balık olacak diye bir şey yok..avda çekilmiş 1 tane güleryüzle çekilmiş foto yeter..Bilirsin bazen gözler, kelimelerden daha çok şey anlatır..
Neyse Birdahaki sefere fotoları göreceğiz..
Tabiiki yengem izin verirse..:)

Necati kardeş haklısın bir dahakine atlamıcam söz, işte keskin sirke küpüne zarar olayı, arkadaş gece karanlığında dolaşık olta çözmeye çalışmaktan en sonunda tepem attı tabii kusura bakmayın arkadaşlar..

brkknc 29-06-2010 19:14

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 88358)
Oltayı suya atıp denizle buluşmak en büyük keyif yinede güzel bir av olmuş paylaşım için teşekkürler

Sağolun Gönenç kardeşim, balık avı hakikatten güzel bir meditasyon ama bu sefer ben pek medite:) olmadım..

brkknc 29-06-2010 19:18

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88361)
Burak kardeş paylaşımın için teşekkürler bu hafta bende izmir güzelbahçeden derin teknesi ile açıldım karabulut kaptanla 2 tekne yanyana çolu çocuk bacanak baldız k.peder k. Valide hepsine aşı yaptım şimdi izin gibi sorun yaşamıyorum.
Ne dersin yengeye aşı tutarmı:) gelelim beraber çıkalım.

Abi tebrik ederim benim isteyipte yapamadığımı sen başarmışsın, uzun uğraşlardan sonra izin olayını hallettim gibi, umarım bir gün beraber çıkarız bende çok isterim görüşmek üzere..

brkknc 29-06-2010 19:22

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 88365)
Her ne kadar siz tatmin olmamış gibi gözüküyorsanız da av kanımca bereketli geçmiş, bereketinizin bol olmasını dilerim.

Tuncay kardeşim, cumartesi pinanın önünde karabulut'u ve yanındaki tekneyi gördüm, muhtemelen sizdiniz. Umarım hayırlı bir av geçmiştir.

sevgiler

Alp kardeşim beni av değilde başka aksilikler sinirlendirdi, çok şükür elimiz boş dönmedik iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim, bereketli avlar iyi akşamlar dilerim..

brkknc 29-06-2010 19:26

Alıntı:

Yağız DEMİR tafarından gönderildi (Mesaj 88382)
burak abı paylasımın ıcın tesekkurler eee yanında acemı olması ayrı bır sans desem :D:D:D bak bana haber verecektın bır mazmuz yapardım balıklları toplardım :D:D:D gercı hava yatık demıssın o zaman mazmuz yapma sansım az olurdu :D:D

sağol be Yağızcım:D:D, bir dahakine beraber çıkarız gitmedende sana sülünez, mamun, çimçim yüklemesi yaparız sonra devamlı mazmuz yaparsın artık:P:P:P

brkknc 29-06-2010 19:29

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88394)
Burak kardeşim paylaşım için teşekkürler.Deniz yatık iken balığın yeme gelişi daha nazlı olduğu doğrudur. Ama anlatımından anladığım kadarıyla buna rağmen yinede güzel bir av çıkarmışsınız..

sağol Süleyman Abi bu iş gerçekten çok ilginç, hava yatıkken balık pek nazlı oluyor, nedeni hakkında bilgilerini bekliyorum iyi akşamlar dilerim..

kaptankarabulut 29-06-2010 19:51

Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 88428)
sağol Süleyman Abi bu iş gerçekten çok ilginç, hava yatıkken balık pek nazlı oluyor, nedeni hakkında bilgilerini bekliyorum iyi akşamlar dilerim..

Burak kardeşim, balık hareketli bir yeme daha bir iştahla atlar.Sakin bir denizde yem aşağıda hareketsiz bekler.Çalkantılı bir denizde yem aşağıda devamlı hareket halindedir.Hareketsiz duran yeme balık bakıp geçer ve iğneyi ve misinayı görme şansı daha yüksektir.O nedenle yeme pek dokunmaz.

brkknc 29-06-2010 20:11

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88433)
Burak kardeşim, balık hareketli bir yeme daha bir iştahla atlar.Sakin bir denizde yem aşağıda hareketsiz bekler.Çalkantılı bir denizde yem aşağıda devamlı hareket halindedir.Hareketsiz duran yeme balık bakıp geçer ve iğneyi ve misinayı görme şansı daha yüksektir.O nedenle yeme pek dokunmaz.

abi verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim bunu dikkate alacağım, bu arada bir gün ayarlayıp sizinle balığa çıkmak isterim, iyi akşamlar dilerim..

Taygun KOCABIYIK 29-06-2010 20:15

Burak abi fangri tuttuk diyosun balık yok diyosun yahu o güzel renkli, koca kafalı balığı yakalamak için neler vermez insan :)
Tebrik ederim, ama hiç olmadı 2 poz fotoğraf çekseydin tam süper olurdu :)

brkknc 29-06-2010 20:24

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88445)
Burak abi fangri tuttuk diyosun balık yok diyosun yahu o güzel renkli, koca kafalı balığı yakalamak için neler vermez insan :)
Tebrik ederim, ama hiç olmadı 2 poz fotoğraf çekseydin tam süper olurdu :)

Taygun kardeş balık vardı çok şükürde aksiliklerden bende moral dibe vurunca resim işi kaynadı gitti, olmadı en sonunda donuk hallerini çekip koyacam zaten:)

Saat 02:16.