RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   27.06.2010 Av raporu (Kaptan Karabulut ile birlikte) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7830)

Tuncay GÜNAY 29-06-2010 21:56

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88456)
güzel dostça harika bir paylaşım.:helal::helal::helal:
keşke bende aranızda olabilseydim :)gerçeği telefonlada olsa konuştuk ;)ama birdahaki gelişinde bende sizlerle olmak isterim.;)harika bi,r aile toplantısı ve eğlencesi olmuş :)çokta güzel olmuş :helal::helal:

birdahakine inşallah ama fazla kaşıntın tutmasın tuncaaaaaaay:D:D:D:D

olsun abi kaynananı ziyaret etmişsin bak ne güzel bir şey:helal::helal::helal: beklide ben geliyorum diye kaçtın izmirden:D:D:D:D bilemiyorum artıkın.
ben geliyorum diye taygunun annannesi hastaneye yattı. anılın amcası doğum yaptı:D:D:D:D:D AMAAAA NEYİ UNUTTULAR BEN SIKSIK GELECEĞİM ORAYA BAKALIM BİRDAHAKİ GELİŞİMDE BAHANELER NASIL OLACAKKK:D:D:D:D:D tuh ya karpuz bilem getirmiştim:)
bu arada tekne hediye sözün vat unutma sakın hasan abimm

Tuncay GÜNAY 29-06-2010 22:02

Alıntı:

Denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 88458)
Paylaşım için teşekkürler tuncay bey anlatımınızdan biz bile keyif aldık.Daha nicelerine diyelim avlarınız bol olsun rastgelsin...

çok teşekkür ederim bahar-gökhan kardeşlerim sizide çok andık teknede unutmadım aklımdasınız bu yaz bitmeden sizide ziyarete geleceğim mutlaka sizin gibi güzel insanları bulmuşum bir kere mutlaka ama mutlaka sizinlede çıkacağım
bu arada sisizn yorumunuzu bekliyordum 2 tane nokta bile olsa bekliyordum göremeseydim yorumunuzu gücenecektim size ama yanıltmadınız beni yazdınız sağolun görüşmek üzere.

Denizkızı35 29-06-2010 22:22

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88468)
çok teşekkür ederim bahar-gökhan kardeşlerim sizide çok andık teknede unutmadım aklımdasınız bu yaz bitmeden sizide ziyarete geleceğim mutlaka sizin gibi güzel insanları bulmuşum bir kere mutlaka ama mutlaka sizinlede çıkacağım
bu arada sisizn yorumunuzu bekliyordum 2 tane nokta bile olsa bekliyordum göremeseydim yorumunuzu gücenecektim size ama yanıltmadınız beni yazdınız sağolun görüşmek üzere.

Siz buralara kadar gelip bol bol kupes tutacaksınız :D :D ( ŞAKA YAPIYORUM )
tabıkı
keyıflı gununuzu ta denızlıden gelıp buralara kadar bizlerle paylasacaksınız olacak sey degıl
Avlarınız daım olsun her zaman başımızın üstünde yerınız var bizde sizlerle güzel bir gün geçirmeyi istiyoruz görüşmek üzere :)
Paylaşım için tekrar teşekkürler bol avlar

Necati ARAT 30-06-2010 07:09

Tuncay abi harika anlatım harika paylaşım..
Sanki orada idim..
Eminim senden güzel kaptan olur..
Burak abiden Şapkayıda kaptınmı al sana denizler sahibi ..
Bak o zaman kör olası kupesler seni bekliyor olurmu..
Paşalar mercanlar merasim yapıp içtima bağlatmak için beklerler seni denizde..
Burak abi neden takıyor o şapkayı başına sence??

Tuncay GÜNAY 30-06-2010 07:45

necati kardeş teşekkürler siz dahil bütün doslarımızı yanımızda hissetik sohbetlerimizde hep andık. varolun
eee attık bakalım
zoakayı attık nasıl olsa kaparız burak kardeşimin korsan şapkasını paşa yakalayınca da PAŞA TEAM dişörtü zaten dostlarımızda hediye olur :D:D:D:D e geriye ne kalmış zaten :) mercan karagöz paşa olmadı balina :D:D:D:D sevgiler denizliden

yenal45 30-06-2010 15:48

tuncay abi maşallah güzel birgün anlatım mükemmel sanki ben de ordamış gibi hissettim dağa güzel avlar nasip eder allah ütalağ hadi rastgelsin

kaptankarabulut 30-06-2010 18:49

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88461)
senin izin teskeresine:D:D:D:D:D bir vesile olursak ne mutlu bize bence org. fotolarınıda göster yengeye benim kaçarken üstüne bastığım kısım belki ilgisini çeker yengemin.:D:D:D:D:D bu arada korsan şapkasını sakın kaybetmeeee:D

Tuncay'ım ben ne yapıp edip Burak kardeşimi ve yengeyi bir gün balığa götüreyim. Yengeye güzeeeeeel bir aşı yaptık mı, bak sen Burak kardeşimden önce takımları hazırlıyormu hazırlamıyor mu.. :D:D :D :D :D :D

paşalı 30-06-2010 19:10

Tebrikler çok güzel bir sunum tüm ekibi kutlarım.

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 08:12

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88494)
tuncay abi maşallah güzel birgün anlatım mükemmel sanki ben de ordamış gibi hissettim dağa güzel avlar nasip eder allah ütalağ hadi rastgelsin

saol yenal kardeş inşallah birlikte de olur. gülerken balık tutamazsan karışmam ama:) rastgelsim kardeşim

Tuncay GÜNAY 01-07-2010 08:24

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88516)
Tuncay'ım ben ne yapıp edip Burak kardeşimi ve yengeyi bir gün balığa götüreyim. Yengeye güzeeeeeel bir aşı yaptık mı, bak sen Burak kardeşimden önce takımları hazırlıyormu hazırlamıyor mu.. :D:D :D :D :D :D

kaptanım burak kardeş de aynı çaba içerisin de sanırım yanılmıyorsam denizkızının teknesi ile çıkma planları yapıyor gibi geldi bana inşallah olur.

bu arada burumdan site yönetilerine de bir mesaj iletilmiş olunuyor. EN KISA ZAMANDA SİTE ÜYESİ AİLELERİNİN DENİZE VE BALIĞA ISINMASI AMACI İLE AİLEYE YÖNELİK BİR ORG. YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. kanımca yakın zamanda bunu konu olarak açacağım.

Saat 05:30.