RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Hafta sonu balık avım özlenen PAŞA TEAM (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7846)

ukg79 04-07-2010 13:59

hasan abi tebrikler yine herzamanki gibi güzel kareler yakalamışsın:helal::helal::helal:

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:23

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88689)
Ustam tebrik ederim harika videolar :)
Ne sıkıntı kalmıştır ne stres. Darısı başımıza...

çok sağol taygun um :)beraber darısı başımıza :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:29

Alıntı:

The Lunatic tafarından gönderildi (Mesaj 88690)
Hasan Abim tebrikler. Çok keyifli görüntüler. Özlemiştik böyle paşa avlarını...

evet uğur biladerim :)gerçekten özlenmişti :)çok keyifliydi gerçekten aynı güzel anları sizlerinde yaşamanıza dua ederim.:)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:32

Alıntı:

Doğan ÖZCAN tafarından gönderildi (Mesaj 88695)
Hasan abi ellerine sağlık güzel paylaşım olmuş... Paşalar seni güzel karşılamış abim.... Daha berekeli olsun inşallah... Ercan abide kareleri güzel yakalamış.... sağlıkla kalın...

evet doğan güzel olduda inanırmısın beraber olsaydık yani PAŞA TEAM olarak olmuş olsaydık işte o zaman dahada güzel olurdu :);)

gönüllerimiz birya gerisini boşveeeeer :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:34

Alıntı:

discus tafarından gönderildi (Mesaj 88696)
işte benim özlediğim abim...

özlediğim abim diyorsun ah birde sen olsaydın varya ne videolar ne fotolar çekerdin.:)yalan deyil ya bende kameramanımı özledim.:D:D:D

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:37

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 88697)
YUH BEEEEEEEEE.......
Benim izine gitmemi mi bekledi bu paşalar??
Bu ne yahu ??

Hasan abi kutlarım seni ve Ercanı..
Paşa Team a yakışan işte bu..

Paylaşım için teşekkürler.....

Eskişehirden selamlar..

eeeee vakitsiz öten horozun başını keserler :D:D:D sende eskişehire gitmeseydin:Dsen gelcen paşalar gitçek seneyi beklicen :D:Dbu gidişle sen bırak oltanda paşayı anca tezgahlarda görcen :D:D:D

bilader sen şu tatilini sevdiklerinle doyasıya yaşa sağ salim gel bize paşa hep gelir merak etme ;)yeterki müsait olalım :)

Hasan BALIKÇI 04-07-2010 14:46

yağız kardeşim kıyım deyil ;)şans ve acemilik bir araya gelince böyle oluyo ;)PAŞA TEAM iştenmi ayrıldıki işe başlasın diyon.denk gelelim yeterki hepimiz sorunlar yaşıyoz kimimiz güzel kimimiz tatsız.sonuç olarak balık ;)yeterki denk gelip beraber gidelim.:)
yağız heycanlancak bişey yokki herşey balıkla benim aramda :Dısparozamı benziyo çektiklerim :Dmerak etme 13 tanesini saldım ısparoz kadardı ;)saldıklarım babalarına şikayet edince onlar geldi ne yapayım.;)

kursmu? ne gerek varki balık işi nasip kısmet işidir ;)haaa illada bişeyler söylenecekse herzaman yardım ederim ;):)

PAŞA TEAM herzaman bunu yapar kardeşim :)

[/b]

yenal45 04-07-2010 15:50

maşallah yine yapmışsın yapacağını bayadan beri avraporun yoktu bak usta gidince paşalar oltaya atlıyor ya sen bide yemsiz tak vallahi onada gelicek :deli:mubarekler:D:D seni oltanımı tanıyorlar tebrikler:helal: hasan abi darası diğer avların başına inşallah rastgelsin sitrese gerekyok paşalar sitresi alır:helal:

Tuncay GÜNAY 04-07-2010 16:11

tebrikler hasan abi yine hasan balıkçı klasiği olmuş. bu arada beni ne zaman paşalarla tanıştıracaksın :D:D:D:D

paşalı 04-07-2010 16:16

Hasanım bu kadar güzel bir balık avı olamaz.Süpersin kardeşim seni ve Ercanı kutlarım.Ellerinize sağlık.Teşekkürler bu güzel paylaşımdan dolayı.

Saat 16:13.