RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Demirköprü Barajı (2) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7848)

Mehmet BODUROĞLU 05-07-2010 20:48

Maşallaaaaah.
Öner kaçırmıyorsun hiç haftasonlarını :D
Tebrikler güzel av olmuş.

kaptankarabulut 05-07-2010 20:50

Öner kardeşim tebrikler..

Güzel bir av güzel bir gün...

İşte dostluk işte muhabbet..Ya bu amatör balıkcılık ne kadar güzel bir şey değil mi?..
Dağ başında, denizin ortasında insan ya yeni yeni dostlar ediniyor, ya da eski dostlarla karşılaşıyor....

gonencsenkal 06-07-2010 07:25

öner kardeşim tebrik ediyorum her hafta güzel avlar yapıyorsunuz.Bizde bu güzelliklerle sanki gitmiş kadar oluyoruz Allah nasibinizi arttırsın en önemliside muhabbetinizi..:)

Taygun KOCABIYIK 06-07-2010 09:29

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 88842)
Aslında foto çekilecektik balıkları kardeş payı yapmak için çeşmenin yanıda döktük
bir anda ortalık insan yumağına geçince hemen işimizi fazla uzatmadan oradan ayrıldık biliyorsun meraklı insanlarız aslında ortalıkta kimseler yoktu nerden çıktı o kadar insan bende anlayamadım:(

Seninlede gideceğiz merak etme geçen seneki soma macerası gibi olsun istiyorum umarım geçen seneyi unutmamışsındır.geçen senemi yoksa önceki senemiydi yavvv:D:D:D:(:(:(

Onlar çeşme başındaki nemden türeyen mantarlardır abi :D
Bir anda çıkıveriyorlar ortaya nerden nasıl geldiler anlam veremiyor insan :D

hamit34 06-07-2010 14:05

manisada olmak varmış negüzel bir göl burası böyle güzel bir paylaşım tebrik ederim

yenal45 06-07-2010 15:22

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 88842)
Aslında foto çekilecektik balıkları kardeş payı yapmak için çeşmenin yanıda döktük
bir anda ortalık insan yumağına geçince hemen işimizi fazla uzatmadan oradan ayrıldık biliyorsun meraklı insanlarız aslında ortalıkta kimseler yoktu nerden çıktı o kadar insan bende anlayamadım:(

Seninlede gideceğiz merak etme geçen seneki soma macerası gibi olsun istiyorum umarım geçen seneyi unutmamışsındır.geçen senemi yoksa önceki senemiydi yavvv:D:D:D:(:(:(

geçen sene gitmedik 3 sene önceydi be öner abi vallahi çobuk utnuru oldun yavvv:D:D:D vallahi sabırsızlanıyorum :P nezaman götüreceksin diye hadi dağa güzel avlar dileğimle rastgelsin abilerin abisi:helal::deli::'(:rolleyes:

brkknc 06-07-2010 16:10

Öner hocam çok bereketli güzel bir av yapmışsınız manzara ve yemek olayıda cabası olmuş, paylaşımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim..

adolomorola 06-07-2010 18:27

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 88846)
Maşallaaaaah.
Öner kaçırmıyorsun hiç haftasonlarını :D
Tebrikler güzel av olmuş.

Sende bir katılabilsen bize daha güzel olacak ama ne diyelim önce ekmek parası :(

adolomorola 06-07-2010 18:29

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88847)
Öner kardeşim tebrikler..

Güzel bir av güzel bir gün...

İşte dostluk işte muhabbet..Ya bu amatör balıkcılık ne kadar güzel bir şey değil mi?..
Dağ başında, denizin ortasında insan ya yeni yeni dostlar ediniyor, ya da eski dostlarla karşılaşıyor....

Abi içimizde fesatlık,kibirlilik,çok bilmişlik,olmadığı sürece daha çok dostlarımız olur merak etme sen..;)

adolomorola 06-07-2010 18:34

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 88852)
öner kardeşim tebrik ediyorum her hafta güzel avlar yapıyorsunuz.Bizde bu güzelliklerle sanki gitmiş kadar oluyoruz Allah nasibinizi arttırsın en önemliside muhabbetinizi..:)

Teşekkürler Gönenç sizinde muhabbetiniz hep tatlı olur inşallah...;)
Alıntı:

hamit34 tafarından gönderildi (Mesaj 88867)
manisada olmak varmış negüzel bir göl burası böyle güzel bir paylaşım tebrik ederim

Hamit bir gün beraber olta atmamız nasip olur inşallah..;) bu güzelliği hep beraber yaşarız..;)

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88870)
geçen sene gitmedik 3 sene önceydi be öner abi vallahi çobuk utnuru oldun yavvv:D:D:D vallahi sabırsızlanıyorum :P nezaman götüreceksin diye hadi dağa güzel avlar dileğimle rastgelsin abilerin abisi:helal::deli::'(:rolleyes:

Yokyaaaa o kadar olduğu..:(
Alıntı:

brkknc tafarından gönderildi (Mesaj 88873)
Öner hocam çok bereketli güzel bir av yapmışsınız manzara ve yemek olayıda cabası olmuş, paylaşımınız için çok teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim..

Teşekkür ederim Burak inşallah bu güzelikleri bir gün hep beraber yaşarız..;)

Saat 19:38.