RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Tanışma (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilen gören duyan söylesin lütfen (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=7854)

Mehmet BODUROĞLU 07-07-2010 19:46

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 88922)
mehmet kardeşim konuyla gerçekten ilgilenmişsin kesinlikle eminim.:D:D:D en doğru yol senin dediğin gibi öyle yapmak en doğrusu:):):) tecrübe edilmiş test edilmiş onaylanmış bir şeye kalkışmamalıyım sanırımm :D:D:D:D:D:D
fikir güzel :) sağolasın kardeşim. manisaya org. görüşmek üzere KAHVELER SENDENNN :D:D:D:D

Başım üerinde yerin var Tuncay.
Kahvenin lafı olmaz.
Karpuz keserim ben sana :D
Görüşmek ümidiyle iyi tatiller ...

Denizkızı35 07-07-2010 20:18

Tuncay bey didim merkezde gazinoların önünde tellerle kapalı liman gibi bir yer var yurt dısından gelen turlar yanasıyor onun yanıda kayalıklar var ordan lidaki almıştık gecen sene ramazan bayramında

bizde sıramızı bekliyoruz bilesiniz :)

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 07:59

Alıntı:

yenal45 tafarından gönderildi (Mesaj 88960)
vallahi didim güzel balık avyapacağın yerler nerde bilmem ama güzel bir denizi vede pilaşı var sana iyi tatiller dilerim ailenle beraber rastgelsin

yenal kerdeş teşekkür ederim dediğin gibi didim çok güzel bir yer 7 yaşında denizle didimde tanıştım o zamanlar çok küçük bir yerdi çok daha güzeldi alışkanlık olmuş bizde her yıl mutlaka 1 sefer gidiyoruz. bu sene kıyıdan av da yapmayı düşündüm. tüm arkadaşlara teşekkür ederim. sayelerinde balık tutulacak yerlerini öğrendim sayelerin de 30 yıl sonra da olsa :)

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 08:03

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 88970)
Tuncayyyyyyyy sen nerelere gidiyon bakem.:hıııı: :hıııı:

Yani bi hafta hava bozuk dedik diye bizleri terk mi ediyorsun..Bak bir sonraki haftaya doğru hava sanki biraz düzeliyor gibi...Takımları hazırlamaya başla.:D :D :D

estağfurullah süleyman abi olurmu hiç bizimkisi rutin kısa günlük tatil eylence amaçlı bir gezi fırsat bulursam olta falan atarım diye bir düşünce benim kız her yıl didime gidip yüzmesse olmuyor havai ye götür gezdir dolaştır yüzdür fark etmiyor sorduğu ilk soru didime gitmeyecekmiyiz oluyor :D:D:D:D
nasip kaptanım nasipten ötesi yok.

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 08:07

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 88976)
Tuncay abim daha önce 5-6 defa didim-akbükte avlandım. Çok verimli yerler var.
Okan abinin bahsettiği kazıklı koyunda takoz gibi mırmırlar, lidaki ve çupralar, kol gibi levrekler var gerçekten. Köyün içinden geçtikten sonra karşı tarafa geç orda ufak bir kumsal benzeri yer var. (hatta bi ara hatırlatırsan fotoğraflarını bulurum senin hatırın için) Oradan oltanı salla ama yem problem olacaktır mamun ve madya alman lazım yengeçte bulunsun yanında diyeceğim ama oralarda hangi yemi bulursan onunla avlanacaksın gibi bir his var içimde :(

Akbükte ise akbükün sonuna doğru balık çiftliklerinin olduğu yerler vardı, şimdi çiftlikler kaldırılmış olabilir fakat sorarsan tarif ederler oranın yerlileri. O bölgedede verimli av yapabilirsin. Ama Ebru ablamı kandırabilirsen, izin koparabilirsen doğru hiç başka yer arama kazıklı koyuna git.

düzenleme: Birde kapris otelin (ingilizcemsi bir şekilde yazılmıştı ismi caprice olabilir) önlerinde gece mırmır oluyordu. Ama borukurdu bulman lazım yem olarak.

teşekkürler taygunum dediğin yerlerin hepsinin yerini biliyorum. sadece kıyıdan balık tutulduğunu bilmiyordum. çok saolasın senin yazını okuyunca hepsinin yeri gözümde canlandı çok saolasın dediğin gibi ebru ablanı kandırırsam bir ihtimal olta sallayabilirim. saolasın

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 08:19

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 88980)
tatilemi gidiyon balığamı;)önce ona karar ver çünkü söylediğim yere gidersen çolu çocu unutursun :D:Dkendine güveniyosan doğru kazıklı koyuna yemin madya olsun misinan 0.35 iğnen 0.2 hadi rastgelsin.:)dayak yersen karışmam;)(ha mamun dayandırabilirsen yanında bulunsun);)

abi gidiş sebebimiz tatil gezi ama ben araya balık olayınıda şıkıştırırım düşüncesindeyim :D:D:D:D:D dediğin gibi dayak yeme ihtimali de yüksek :D:D:D:D:D
teşekkürler abi

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 08:21

Alıntı:

Kamil ESEN tafarından gönderildi (Mesaj 88983)
Bence kalamar ve kurutulmuş boru kurdu yeter..

teşekkürler kamil abi saolasın

Tuncay GÜNAY 08-07-2010 08:23

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 88987)
Başım üerinde yerin var Tuncay.
Kahvenin lafı olmaz.
Karpuz keserim ben sana :D
Görüşmek ümidiyle iyi tatiller ...

mehmet kardeşim saolasın birgün mutlaka siyaretine geleceğim ama ne zaman gelirim bilmiyorum. nasip
rastgelsin kardeşim

Hasan BALIKÇI 08-07-2010 18:50

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 89005)
abi gidiş sebebimiz tatil gezi ama ben araya balık olayınıda şıkıştırırım düşüncesindeyim :D:D:D:D:D dediğin gibi dayak yeme ihtimali de yüksek :D:D:D:D:D
teşekkürler abi

bence olta falan götürme sen en iyisi tuncay bana tek parça halinde lazımsın.:D:D:Dbi kahve pişiren dosta ihtiyacım var kıyıda bunuda gördüğüm kadarıyla sen iyi becereceksin.:D:D:Dkarpuzu ben keserim :D:D

Tuncay GÜNAY 09-07-2010 07:28

Alıntı:

Denizkızı35 tafarından gönderildi (Mesaj 88991)
Tuncay bey didim merkezde gazinoların önünde tellerle kapalı liman gibi bir yer var yurt dısından gelen turlar yanasıyor onun yanıda kayalıklar var ordan lidaki almıştık gecen sene ramazan bayramında

bizde sıramızı bekliyoruz bilesiniz :)

teşekkürler ilginize çok saolun. ben sizi defterime siteye üye olduğum gün yazdım mutlaka beraber açılacağız denize gülmekten balık falan tutamayız :):):) şu aralar sıkıntılı bir dönem var önümüzde tüm proğramlar alt üst nasip yaz sonuna doğru buluşuruz diye düşünüyorum kendinize iyi davranın birbirinize iyi bakın görüşmek dileği ile rastgelsin

Saat 02:09.