Üstad, keramet bende demek ki. Beraberken çeneye dalıyoruz balıkları unutuyoruz, sen yanlızken pür dikkat ava odaklanıyorsun. :D
Uzun zaman sonra güzel bir avın sana nasıl iyi geldiğini sabahın 8'inde telefonla aramandan biliyorum dostum.:D Bir kere olsun beraberken böyle bir av yapabilmek dileğiyle... :( (ya ikimizde balık tutamıyoruz ya da sen tutuyorsun bende yine bir şey yok :D)
Alıntı:
İmBat tafarından gönderildi
(Mesaj 89383)
Rıdvan abim süper av olmuş tebrik ediyorum, darısı başıma.
|
Taygun bil bakalım ben kimim :)
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
(Mesaj 89403)
Vay vay Rıdvan'ım denizin özlemi şairleştirmiş seni.:D :D
Gecen çok güzel geçmiş anlaşılan ki şair ruhun çıkmış ortaya. Anlatımın için teşekkürler...
Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler..
|
Kaptan Karabulut... Onda daha ne cevherler var bir bilsen. Geçende Rıdo geldi bizim oraya. Valla hiç aklıma gelmedi Süleyman abide burda oturuyo demek. Karşı komşundan selamlar. :)
Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi
(Mesaj 89405)
Rıdvan seni herzaman takdir ederim.:)balık tutmayı çok sevdiğini ve balık tutanları dahada çok sevdiğini benden iyi kimse bilmez sanırım.;)çünkü seni çok iyi tanıyorum.kafan estiğinde tek başınada olsa işte o güzel balıkların peşinden koşuyorsun.:)koştukçada nasibindeki balıkları çok güzel tutuyorsun.
tekrar tebrik ederim kardeşim.:helal::helal:
açmış olduğun konuda bendende bahsetmişsin teşekkürler kardeşim.:)sen zaten balık tutmayı bilen bir arkadaşımdın sadece balığın oltaya vurduğu an ne yapacağını pek kestiremiyordun bende iki kelimelik bir söz söyledim.:)işinede yaradıysa ne mutlu bana senin gibi özü sözü bir olan arkadaşımdan böyle teşekkür almak gerçekten insana keyif veriyor.:)esas ben sana teşekkür ederim.:)
bu arada sen balık tutmaya gitme :Dsen DİJEY RIDO deyilmisin sen şarkılarını söyle şiirlerini oku kardeşim :D:D
helalin var :helal::helal:
|
Hasan abi, her avda ama her avda senden mutlaka bahseder. Rıdvan için önemli birisin benden söylemesi. :) Yalnız o senin verdiğin taktiği ben ilk günden beri veriyorum da dinlemiyordu beni. Alacağın olsun Rıdo :D
|