![]() |
Evet abi dedigin gibi sabah saatlerinde ozellikle sahil kenarlarinda yalniz dolasmak pek tekince olmayabiliyor :)
|
Alıntı:
Esenkalın.! |
Alıntı:
|
abi Bayrampasa'dan B.cekmece'ye bile gitmem 1.5-2 saati buluyor. Silivri'ye gidip geri donmek macera olur o yuzden yakin yerleri gozume kestiriyorum artik :) Ama havalar isinsin Silivri'yi de deneyecegim oradaki levreklerin kacari yok :)
|
Gunaydin tum abilerime kardeslerime. Bu pazar Tarabya'dan biraz ilerideki Kirecburnu taraflarindaydik enistemle. Bir tane zargana disinda oltaya hicbirsey gelmedi. Yok balik falan yok kafayi yiyecegim 3 haftadir cikiyorum baliga daha tik yok :) Artik haftaya diyerek umutlarimi biraz daha surdurmeye devam edicem.
|
Alıntı:
|
Vallahi abi bende mi problem var cozemedim kuruttum denizi utaniyorum kendimden :D Ama hirs yaptim yine bu hafta kesin tutucam inaniyorum :D
|
bu aralar balık yok.en son hafta sonu abimler 5 tane yakalamışlar.sonrasında bizde gidiyoruz sürekli ama tık yok.
|
benim tecrübeme değer verirsen eğer çipura için önerim kaptan 3.50 surf kamış spro 50 lik yedek kafalı makara makarada 0.38 lik 29 kg çekerli oskar 3 iğneli beden için 32 kg çekerli 0.40 oskar mustad 496 nın 2- 1- 1.0 muadili wmc nin iğnelerini al. ağırlık olarak 60 gr lık armut kurşun kullan yem yengeç madya mamun sardalya geriye yeri bulmak kalıyor. iyi avlar dileği ile sevgiler mazhar üzümcü
|
Alıntı:
Selam Aydın, yazılarını tamamiyle okudum, bence levrek yerine farklı balıklara yönelmelisin; mesela 3+1 hırsızlı dip oltası yapıp mamun-kurt veya sülünezle dip balıklarına yönelebilir ya da galata köprüsünden bir çapari sallayabilir hiç olmadı barış mançonun sahilinden üst çapari atıp ekmekle kefal avına çıkabilirsin. En azından şanını korumuş olur elin boş dönmezsin ;) |
Saat 00:28. |