RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Kartal Team Uskumru Peşinde (19.11.2010) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8426)

The Lunatic 21-11-2010 16:54

Alıntı:

paşalı tafarından gönderildi (Mesaj 96118)
Üğurcum tüm ekibi kutlarım avınız her daim böyle geçsin tebrikler.

Çok teşekkür ederim Turgay Abi saygılar..

Necati ARAT 22-11-2010 09:37

Sevgili Uğur kardeşim sende uzun zamandır kendini göstermeyen bir dostumuz olarak bu paylaşımla tekrar yerine yerleştin..
Bu ekibe hayır diyecek balık tanımıyorum..
Çeşit bol.. ellerinize emeğinize sağlık..
Afiyet olsun...
Tüm akebi kutlar paylaşımların devamını beklerim..

Salih Reis 22-11-2010 11:48

Uğur kardeşim tüm ekibi kutlarım avınız her daim böyle geçsin daha niceleri rastgele .

Erhan ÇUKURLU 22-11-2010 14:13

Tebrik ederim. Bereketli ve güzel bir av olmuş. Kaptan Karabutlu geçen bir gün nasıl kötü olabilir ki? Paylaşım için teşekkürler.

The Lunatic 22-11-2010 19:05

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 96159)
Sevgili Uğur kardeşim sende uzun zamandır kendini göstermeyen bir dostumuz olarak bu paylaşımla tekrar yerine yerleştin..
Bu ekibe hayır diyecek balık tanımıyorum..
Çeşit bol.. ellerinize emeğinize sağlık..
Afiyet olsun...
Tüm akebi kutlar paylaşımların devamını beklerim..

Çok teşekkürler Necati Abim. Bazı sağlık sorunları nedeniyle ben sıcak havalarda balığa çıkamıyorum. Ama forumu takip etmeye, raporları iştahla okumaya devam ettim geçen sürede. Sonbahar geldi, ben de mavi denizlere geri dönüş yaptım. :)

The Lunatic 22-11-2010 19:07

Alıntı:

Salih Reis tafarından gönderildi (Mesaj 96164)
Uğur kardeşim tüm ekibi kutlarım avınız her daim böyle geçsin daha niceleri rastgele .

Çok teşekkürler Salih Abi. Umarım denk geliriz birgün oralarda seninle de. Saygılarımla

The Lunatic 22-11-2010 19:10

Alıntı:

Erhan ÇUKURLU tafarından gönderildi (Mesaj 96171)
Tebrik ederim. Bereketli ve güzel bir av olmuş. Kaptan Karabutlu geçen bir gün nasıl kötü olabilir ki? Paylaşım için teşekkürler.

Aynen öyle Erhan. Hiç balık olmasa Süleyman Abi'le şakalaşır, yine keyfini çıkarırız günün. Benim ilk acemilik dönemlerimde yaptıklarım hala dilinde kendisinin, unutmadı bir türlü :)

kaptankarabulut 22-11-2010 19:57

Uğur kardeşim paylaşımın için teşekkürler, internetim arzalı olduğu için siteye ancak girebildim. İnanın bende sizlerle olmaktan büyük keyif aldım.
Uğur'cum işte şu sıralar tamda senin düşündüğün stil avlar gerçekleşiyor, kap çaparini gel..:D :D indir bindir uskumru.....:D :D

Taygun KOCABIYIK 22-11-2010 21:28

Uğur abi harika av olmuş kartal team muhteşem bir dönüş yapmış.

Bizde bayramın ikinci günü şöyle bir dolaştık Anıl ile öğlene kadar, kolyoz-uskumrular yalnız bırakmadı.

The Lunatic 22-11-2010 22:15

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 96206)
Uğur kardeşim paylaşımın için teşekkürler, internetim arzalı olduğu için siteye ancak girebildim. İnanın bende sizlerle olmaktan büyük keyif aldım.
Uğur'cum işte şu sıralar tamda senin düşündüğün stil avlar gerçekleşiyor, kap çaparini gel..:D :D indir bindir uskumru.....:D :D

Abi, peki çapari ile papağan balığı avlayabilir miyim? :D

Saat 05:35.