RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Bayramda Denizdeydim (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8451)

mersincorp 24-11-2010 18:46

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 96393)
Öncelikle botunuz hayırlı olsun sağlıkla kullanın,balıklar yakışıklı duruyor tebrik ederim afiyet olsun merak ettim bu kazıklı neresi Didim , Akbük tarafımı bildirirseniz sevinirim rastgelsin.

Kazıklı; Akbükün içinden sola dönülerek gidilen zeytinlerin içinde bir köy. Köyden Kazıklı koyuna iniyorsun.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

mersincorp 24-11-2010 19:43

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 96389)
Celalettin kardeşim,Öncelikle botunuz hayırlı uğurlu olsun.Anlatımın ve çok güzel olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Ayrıca öğretmenler gününüzde kutlu olsun..

Teşekkürler Süleyman abi. Sizlerede Rastgelsin güzel raporlarınız içimizi ısıtıyor.

Hasan BALIKÇI 24-11-2010 20:10

celalettin kardeşim botunu kazasız belasız kullanmam dileğimle :)
öğretmenler gününde kutlu olsun bu arada ;)

güzel karelerle güzel bir paylaşım sunmuşsun dahada iyi avlar temenni ederim.:)

Taygun KOCABIYIK 24-11-2010 21:57

Son kareler çok güzel :) İştah açıcı tebrik ederim güzel bir bayram geçirmişsiniz...

EAKSOY 24-11-2010 22:00

Ekipmanlarınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın avlarınız daim olsun afiyet olsun;)

mersincorp 25-11-2010 11:23

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 96410)
celalettin kardeşim botunu kazasız belasız kullanmam dileğimle :)
öğretmenler gününde kutlu olsun bu arada ;)

güzel karelerle güzel bir paylaşım sunmuşsun dahada iyi avlar temenni ederim.:)

Teşekkürler Hasan abim. Seninde tüm avlarında Paşaların eksik olmasın.:helal:

Alıntı:

İmBat tafarından gönderildi (Mesaj 96418)
Son kareler çok güzel :) İştah açıcı tebrik ederim güzel bir bayram geçirmişsiniz...

Teşekkürler Tagun. Okan yoktu yanımda ama kafamı şişirmeye başladı. Benide götür diye. Kısmetse bi ara yeniliman yapalım.

Alıntı:

EAKSOY tafarından gönderildi (Mesaj 96421)
Ekipmanlarınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın avlarınız daim olsun afiyet olsun;)

Teşekkürler daha iyileri güzelleri sizlerin olsun. Rastgelsin

yenal45 25-11-2010 18:01

paylaşım için teşekkürler yakaladığın balığı ailenle yemesi güzel oğlunda maşallah topaç gibi gözlerinden öperim engüzel avlara inşallah rastgelsin

İrfanavcı 25-11-2010 20:28

Celalettin kardeşim botunuz hayırlı uğurlu olsun .
çok güzel kareler,balıklar,paylaşım için teşekküler.afiyet olsun.

muhabbetci 26-11-2010 13:45

Alıntı:

mersincorp tafarından gönderildi (Mesaj 96394)
Önder Abim sen bi alo de ben botla hemen gelirim Çandarlıya. Öğretmenler günü mesajınız için de ayrıyetten teşekkürler.

Botu alalı 2 ay falan oldu. Fuar için özel yapıldığını söylediler o zaman almıştım. Tabi fiber taban olduğu için römork ve araca çeki demiride lazımdı. Hayırlısıyla onlarıda tamamladım. Botun peşin fiyatı 2700tl. Sevdiğim bi arkadaşım aracı oldu. 3,90 fiber taban Seastar bot. Hemen liman kaydını yaptım. Ce belgesi olduğundan bi günde bitti işlemler.

Bilgi için teşekkürler Celalettin, resimlerden anladığım kadarıyla, ortam Torbalıda geçiyor galiba,odun ateşi,zeytinyağı,balık yanına salata falan offfff-offff tam özledğim ortam.(çocukluğum köyde geçtiği için o günleri özlüyorum,ben emekli oldum hanımı bekliyorum,oda emekli olunca denize yakın bir köye yerleşmeyi düşünüyoruz.) Kendinize iyi bakın.

alp candaş 26-11-2010 20:00

hayırlısı olsun kardeşim bu arada zeytinyağı bayağı bol galiba fazlaysa bize gönder

Saat 19:30.