RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Varmısınız Bir Maceraya Dedim.. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8501)

ibrahimz35 08-12-2010 19:52

Çok güzel bir anlatım ve harika paşalar maşallah daha ne olsun...
Ortam şahane hem muhabbet hem balık.
Hepinizi kutlarım.
Böyle güzel avların devamını dilerim.

ejder_balikci 08-12-2010 20:04

Sevgili necati abicim az olmuş ama olsun nasip neyse o oluyor ötesi yok işte. Ama olsun hiç olmazsa bi değişiklik oluyo acaba niyrtiyle çıkıyoruz hep balığa dedimya herşey nasip. her zaman şa-nsınız bol olsun abicim.

Taygun KOCABIYIK 08-12-2010 20:29

Bu havada anca bizim gibi kafadan az biraz çatlaklar deniz kenarında olta atar :deli:
tüm ekibe kocaman bir alkış

Halil İplikçi 08-12-2010 20:43

Güzel anlatım,güzel paylaşım,güzel dostluk,güzel balıklar,güzel muhabbet,güzel macera vesselam...:helal:

İlker ASLAN 08-12-2010 23:51

Pekte güzel olur avlarımız
Aşk ile cekeriz pasaları
Şunu hıc unutmayız
Av bahane doğa ve dostluk şahane

Üstad agzına , emegıne saglık dokturmussun yıne tebrıkler daha ırılerını bırlıkte yakalamak dılegıyle

Anıl ÜNALAN 09-12-2010 09:09

Çok güzel av olmuş abi tebrik ederim. Yürek ister doğrusu böyle havada denize gitmek :)
Daha güzellerinin devamını dilerim..
Rastgelsin..

Kamil ESEN 09-12-2010 09:15

Tebrik ederim,Manisadan sonra ikinci deli şehri demekki İzmir.:cool::rolleyes::oha::deli:Haa bu arada,kaçanlar kesin büyüktür.:P:P

muhabbetci 09-12-2010 11:39

Maşallah Necati kardeşim,avcının içine kurt düştümü durmaz, bilmezmiyim.O kurdun akrabalarıda hepimizde vardır yok diyende avcı değildir zaten.Yatık denizde,düzgün havada herkez av yapar.Avcı rüzgar yiyecek,ıslanacak,parmakların ucu soğuktan moraracak,ama sağlığını bozacak kadarda fazlaca delikanlılık yapmayacak. :)
Avınızda güzel geçmiş, herdaim avınız bol olsun.kabaca yer neresiydi acaba?

Necati ARAT 09-12-2010 13:57

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 97165)
tebrik ederim güzel av olmuş bizde yanıp tutuşuyoruz böyle bir av için bakalım olur inşallah......

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 97167)
Necati kardeş tebrik ediyorum çupralar harika görünüyor.Güzel bir gün geçirmişsiniz.Allah daha güzellerini nasip etsin. İnsan balığa çıkmayı kafaya koymuşsa hava durumu vızz geliyor evde oturup kurtlanmaktansa balığa gidip rüzgarı ve soğuğu yemek daha iyidir

Alıntı:

gonencsenkal tafarından gönderildi (Mesaj 97167)
:)

Katılımlarınız için teşekkür eder, daha iyilerinin sizlere denk gelmesini dilerim..

Necati ARAT 09-12-2010 13:59

Alıntı:

orhan yıldız tafarından gönderildi (Mesaj 97168)
benden habersiz cekmişiniz paşaları icim gitti vallabende tık yoktu o gun ama hata bende ters yere olta attım neyse nasıpte yokmuş nabalım artık birdahiki sefere diyelimneceti kardeşim iyi av olmuş valla cok sevindim siz bari boş gelmediniz anlasılan bir tek ben boş geldim o gün ama dedigim gibi yanliş yerden olta attım hata bende sizdeki paşaları görünce bir okadar sevindim valla daha iyilerine diyelim kardeşim

Orhan abi nasip diyelim biz bu işe...
Senin o gün nasibin yokmuş, benim ise 3 tane Paşayı livardan kaçırmak nasibimmiş..
Neyse birdahaki sefere daha iyi olacağı kanaatindeyim..
Her geçen gün birşeyler öğreniyor tecrübe kazanıyoruz..
Taaabiiiki nasipten ötesi yok..;)

Saat 07:49.