![]() |
Çok güzel bir anlatım ve harika paşalar maşallah daha ne olsun...
Ortam şahane hem muhabbet hem balık. Hepinizi kutlarım. Böyle güzel avların devamını dilerim. |
Sevgili necati abicim az olmuş ama olsun nasip neyse o oluyor ötesi yok işte. Ama olsun hiç olmazsa bi değişiklik oluyo acaba niyrtiyle çıkıyoruz hep balığa dedimya herşey nasip. her zaman şa-nsınız bol olsun abicim.
|
Bu havada anca bizim gibi kafadan az biraz çatlaklar deniz kenarında olta atar :deli:
tüm ekibe kocaman bir alkış |
Güzel anlatım,güzel paylaşım,güzel dostluk,güzel balıklar,güzel muhabbet,güzel macera vesselam...:helal:
|
Pekte güzel olur avlarımız
Aşk ile cekeriz pasaları Şunu hıc unutmayız Av bahane doğa ve dostluk şahane Üstad agzına , emegıne saglık dokturmussun yıne tebrıkler daha ırılerını bırlıkte yakalamak dılegıyle |
Çok güzel av olmuş abi tebrik ederim. Yürek ister doğrusu böyle havada denize gitmek :)
Daha güzellerinin devamını dilerim.. Rastgelsin.. |
Tebrik ederim,Manisadan sonra ikinci deli şehri demekki İzmir.:cool::rolleyes::oha::deli:Haa bu arada,kaçanlar kesin büyüktür.:P:P
|
Maşallah Necati kardeşim,avcının içine kurt düştümü durmaz, bilmezmiyim.O kurdun akrabalarıda hepimizde vardır yok diyende avcı değildir zaten.Yatık denizde,düzgün havada herkez av yapar.Avcı rüzgar yiyecek,ıslanacak,parmakların ucu soğuktan moraracak,ama sağlığını bozacak kadarda fazlaca delikanlılık yapmayacak. :)
Avınızda güzel geçmiş, herdaim avınız bol olsun.kabaca yer neresiydi acaba? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Katılımlarınız için teşekkür eder, daha iyilerinin sizlere denk gelmesini dilerim.. |
Alıntı:
Senin o gün nasibin yokmuş, benim ise 3 tane Paşayı livardan kaçırmak nasibimmiş.. Neyse birdahaki sefere daha iyi olacağı kanaatindeyim.. Her geçen gün birşeyler öğreniyor tecrübe kazanıyoruz.. Taaabiiiki nasipten ötesi yok..;) |
Saat 07:49. |