RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Org. öncesi antreman yapalım dedim katliam yaptığımı söylediler :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8548)

Tuncay GÜNAY 22-12-2010 19:25

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 97780)
Tuncay abi avınız baya bereketli geçmiş şansınız her daim böyle olsun.

mustafa abi biliyorsun bu avımızı seferihisarda yapacaktık ama hava durumu muhalefeti ile ertelemiştik fakat ekip güvercinliği tercih etti. birgün ansızın yanına gelebilirizzz. sizlerinde şansı açık iğneniz keskin olsun.

Tuncay GÜNAY 22-12-2010 19:28

Alıntı:

Raif Yelkenci tafarından gönderildi (Mesaj 97785)
Eline koluna diline sağlık Tuncay kardeşim anlatım detaylı süper balıklar harika kaçan için sakın üzülme oda bu güzel günün zekatı olun selamlar biraderim.

teşekkürler kaptanım beraber de olur inşallah birgün sana misafir olma düşüncesindeyimm. anlatıma gelinde gece geç vakitte yazdığım için fazla yazmadım kısacık yazdım geçtim beğendiğinize sevindim.

Tuncay GÜNAY 22-12-2010 19:35

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 97787)
HELALİN VAR TUNCAY BİLADERİM :)

iyi antrenman yapmışsın çok güzel :helal::helal::helal:
böyle güzel anlara nedenebilirki kardeş yüreğine sağlık demekten başka bişey demem.:)

dahada iyileri sana yakışır kardeşim.:)bende bööööööyle bakıp bakıp iç geçiririm.:)

sana misilleme yapayımmı istermisin ?:D:D:D:D

ahhh be üstadım ben yanarım yanarım beraber ava gidemedik ya ona yanarımmm. her geçen gün dahada hırslanıyorum bahar gelsin de görüşelim beraber tutalım sen kadar tutamasamda birkaç parça tutarım sanırım.
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma:D:D:D:D:D sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa:D:D:D:D:D:cool:

Hasan BALIKÇI 22-12-2010 19:59

Alıntı:

xtuncayx tafarından gönderildi (Mesaj 97796)
ahhh be üstadım ben yanarım yanarım beraber ava gidemedik ya ona yanarımmm. her geçen gün dahada hırslanıyorum bahar gelsin de görüşelim beraber tutalım sen kadar tutamasamda birkaç parça tutarım sanırım.
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma:D:D:D:D:D sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa:D:D:D:D:D:cool:

yanmaaaaaaaaaaa :)merak etme sağlığımız sıhatimiz yerinde olsun sadece balığa gitmek anlık mesele :)

sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım :D ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.;)sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.:helal::helal:

sen zaten bana istesende ulaşamazsın :deli::D:D:D:D

Halil İplikçi 22-12-2010 20:14

Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş :helal: kaçanın çipura olduğunu
nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın.

gonencsenkal 22-12-2010 20:51

Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..

yenal45 22-12-2010 21:43

hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin

ali rıza acar 23-12-2010 11:59

Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.

erkepli 23-12-2010 13:13

Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık.

kaptankarabulut 23-12-2010 15:34

VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım

Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış.:helal: :helal: :helal:

Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım.
Eline emeğine sağlık.
Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti.:D :D
Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana...:D :D :D

Saat 05:29.