![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu arada ben gibi bir çömezi gale alıpta misilleme yapman senin şanına namıma leke düşürür be üstadım bırak çömezle çömez olma:D:D:D:D:D sen koskoca paşa avcısı hasan balıçısın uyma banaaa:D:D:D:D:D:cool: |
Alıntı:
sen çömezsen bende senin yanında stajer olayım :D ne olcakki mesele çok balık tutmak deyilki önemli olan balığa gidip keyif almak.;)sen her balığa gittiğinde müthiş keyif alıyorsunki yazılarında bile bize bunu yaşatabiliyorsun.:helal::helal: sen zaten bana istesende ulaşamazsın :deli::D:D:D:D |
Kurtlar iyice bi dökülmüş onca yola değmiş :helal: kaçanın çipura olduğunu
nasıl hissettin? iri mercan ya da sinaritte olası bence... oltayı hep dipleyip güzel kaba lida aldığımız bir avda 1.0 kg civarı bir sinarit almıştım seni okurken onu yeniden yaşadım adeta; keşke kaçırmasaydın. |
Tebrik ediyorum güzel bir av olmuş izmaritlerde maşallah çok iriymiş.İnşallah daha güzellerini de organizasyonda yakalarsınız ..
|
hey maşallah tuncay abi bu balılar ne böyle vallahi gırgır gisin tebrikler abi şansın bol olsun yeni yılda sana hep şans getirsin rasgelsin
|
Balıklar çok çok güzel. Fakat anlatışındaki ifadeler o kadar iyi ki o kadar heyecan verici ki o anı tekrar yaşıyorsun ve bizlere de yaşatıyorsun. Nefis bir paylaşım olmuş. Teşekkürler ve tebrikler.
|
Harika bir av olmuş ellerine saglık bırak kim ne derse desin,oltaya gelen balıga gelmemi diyeceksin.
Ben bu konuda çok dertliyim zaten dürüstce tuttugun bütün balıkları koymuşsun , zehir atmadın dinamit atmadın, yarısını saklayıp yarısını koymadın helal ellerine sağlık. |
VAAAAAAAAAAAAAAAAY VAY VAY bENİM TUNCAY'ım
Nerelere gidermişte ne katliamlar yaparmış.:helal: :helal: :helal: Tuncay'ım anlatımın bir harika.Sanki o anları seninle birlikte bende yaşadım. Eline emeğine sağlık. Amaaaa bizim paşa üstadımız bu gün Sığacığa organizasyon öncesi avlak bölgesini denetlemek amacıyla avlanmaya gitti.:D :D Zannedersem bu akşam veya yarın konuyu açar.Gör bak nası misilleme yapıyor sana...:D :D :D |
Saat 05:29. |