RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   TATLI SU AVI (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Porsuk barajı (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8733)

MEHTERAN 28-04-2011 06:15

Bende diyorum kim bu sazancı.:P:P Paylaşım için teşekkürler.

Necati ARAT 28-04-2011 07:24

Alıntı:

MEHTERAN tafarından gönderildi (Mesaj 105424)

Gürkan abi özletme kendini ..
Arada bir göster güzel yüzünü şöyle..
Paylaşımlanını bekliyorum..

delvel 28-04-2011 21:38

mustafa abi cok güzel bir paylaşım olmuş..
inşallah aradığınız sazana en kısa zamanda kavuşursunuz:)

cengaverdurmus 04-07-2011 16:14

Çok güzel paylaşım olmuş emin olun bizim yaşadıklarımızı da bire bir ve çok güzel bir şekilde anlatmışsınız.

Benim 80 yaşlarında bir amcam var. O sırtındaki güneş lekeleri için, "Bunlar bana Porsuk'tan yadigardır." der.

Aynı lekelerden Porsuk'ta bende de oldu...ben de aynı şeyi söylüyorum....

rkacar 04-07-2011 17:05

Mustafa abi Babanıza Allah tan Rahmet dilerim... Güzel bir anlatım olmus... O günleri Özlemle andıgınız belli...

antikacı54 04-07-2011 20:31

Sevgili Mustafa agam valla fotoları zevkle seyrediyor raporlarını kelime kelime okuyorum bu anlatıma ne denir çok iyi biliyorum,babaya Allahtan rahmet sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin mevlam,bende sazan denince kanım kaynar zaman durur bende çatörende ,porsukta avlandım porsuktan bişey alamadım ama çatörenden aldık kütahya ya çok gittim 12sene ablam ordaydı 24senede cami çinisi aldım kıyıda balık satanlarda çok iri sazanlar gördüm mevlam inşallah büyük trofeler nasip ederde bizlerde karelerle senin tatlı ve güzel uslubunla siz dostlarla paylaşırız,nasibiniz açık olsun.RASTGELSİN.:helal::helal::helal:

sazancı 06-07-2011 18:25

Alıntı:

MEHTERAN tafarından gönderildi (Mesaj 105424)

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 105431)

Gürkan abi özletme kendini ..
Arada bir göster güzel yüzünü şöyle..
Paylaşımlanını bekliyorum..

Alıntı:

delvel tafarından gönderildi (Mesaj 105476)
mustafa abi cok güzel bir paylaşım olmuş..
inşallah aradığınız sazana en kısa zamanda kavuşursunuz:)

Alıntı:

cengaverdurmus tafarından gönderildi (Mesaj 109637)
Çok güzel paylaşım olmuş emin olun bizim yaşadıklarımızı da bire bir ve çok güzel bir şekilde anlatmışsınız.

Benim 80 yaşlarında bir amcam var. O sırtındaki güneş lekeleri için, "Bunlar bana Porsuk'tan yadigardır." der.

Aynı lekelerden Porsuk'ta bende de oldu...ben de aynı şeyi söylüyorum....

Alıntı:

rkacar tafarından gönderildi (Mesaj 109638)
Mustafa abi Babanıza Allah tan Rahmet dilerim... Güzel bir anlatım olmus... O günleri Özlemle andıgınız belli...

Alıntı:

antikacı54 tafarından gönderildi (Mesaj 109643)
Sevgili Mustafa agam valla fotoları zevkle seyrediyor raporlarını kelime kelime okuyorum bu anlatıma ne denir çok iyi biliyorum,babaya Allahtan rahmet sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin mevlam,bende sazan denince kanım kaynar zaman durur bende çatörende ,porsukta avlandım porsuktan bişey alamadım ama çatörenden aldık kütahya ya çok gittim 12sene ablam ordaydı 24senede cami çinisi aldım kıyıda balık satanlarda çok iri sazanlar gördüm mevlam inşallah büyük trofeler nasip ederde bizlerde karelerle senin tatlı ve güzel uslubunla siz dostlarla paylaşırız,nasibiniz açık olsun.RASTGELSİN.:helal::helal::helal:

Dostlar beğendiğiniz için çok sevindim sizlerin bu güzel yorumlarınız olmasa yazmak ne işe yarar sağolun varolun.

Saat 07:45.