![]() |
Sevgili Ata,
güzel bir gün, güzel balıklar, güzel bir ortam ... Her şey şahane. seni ve ekipteki arkadaşları tebrik ederim Şansınız daim olsun |
Kutlarım yavrum seni ve ekibini balıklar süper afiyet olsun.
|
Ata'cım seni ve ekip arkadaşlarını kutlarım.:D :D :D
Güzel bir gün geçirmişsiniz.kırmızıların ve paşa çocuklarının maşallahı var. Babanla yemcide tanışma fırsatımız oldu,ama zannedersem seni farkedemedim.Bir dahakine kendini tanıtta bi tanışma fırsatımız olsun...:D :D |
harika olmuş kıskandım valla.şu istanbuldaki arkadaşlarla bi tekne alsak ne iyi olacak değilmi :)
|
:helal:Tebrik ederim:helal:
Çok güzel balıklar yakalamışsınız ellerine sağlık Ata'cığım adın gibi paylaşımında çok güzel olmuş;) |
Alıntı:
bırak şimdi fotoları hep ben çekiyorum deme :Dbalığıda derken ?şüpheli ama neyse:D sen muhabbti görünce oltayıda unutuyorsun o esnada ata balık çekiyo tabi sende foto :D ama her ne olursa olsun nasıl olursa olsun fark etmiyor sonuçta herşey güzel :helal: ata yeğenime baksana maşallahı var :)bi ara haber vercem kıyıdan gidelimde atayı kıyıdanda alıştırayım senin boş vaktin kalmasın.:D sevgiler kardeşim.:) ata yeğenim aynen devam :)baban biraz kızsada mühim deyil.:D |
:'(
Alıntı:
|
Sevgili yeğenim pırıl pırıl inci gibi dizmişsin Mercan ları.Tebrik ederim. Arada bir Kuzenimi de fotoğrafla da :hıııı::hıııı:keyfi kaçmasın..Öpüyorum gözlerinden Avın daim olsun..
|
Alıntı:
|
Çok harika bi av gerçekleştirmişsiniz tüm ekibi kutlarım paylaşım işin ayrıca teşekkürler.
|
Saat 12:43. |