RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   Süleyman Karabulut (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=118)
-   -   Bu balıklara neler oluyor.... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8899)

ali rıza acar 16-03-2011 09:00

Kaptanım, Halil ve Önder gibi aklının bir köşesine benide kaydediver. Balık olmasada muhabbet var be kaptanım.

Ahmet TARİH 16-03-2011 16:51

Süleyman Abi arkadaşlarında dile getirdiği gibi 1 saat bile sürmüş olsa harika denebilecek bir av olmuş. Yaklaşık 2 aydır İstanbulda balık namına tek bir hareket bile yok. (Galata Köprüsünde yapılan Kraçe katliyamını saymaz isek). 2 -3 haftadır Bogazda değil balık, olta sallayan balıkçı bile görmedim. Bu bağlamda sizin av muhteşem ötesi olmuş sayılır.
Eline emeğine sağlık. Breketli bol avlar dileklerimle.

Hasan BALIKÇI 16-03-2011 18:21

BU BALIKLARA NE OLUYOR ?güzel soru süleyman abi :)
balıklara bişey olduğu yok sadece görünüşe göre teknelere çıkmaya başladı.:)
tam bu sıkıntılarıma kapak oldu :Dbak aniden sabah teknenin yanında bitersem şaşırma :)yada böyle paşalar tutma.:D:D:D
abi şaka herzaman daha iyilerini tutun.:)

kaptankarabulut 16-03-2011 18:26

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 103035)
o kayıta beni de ilave et

Tamamdır Halil abi,hele bir balık başlasın...

kaptankarabulut 16-03-2011 18:29

Alıntı:

ejder_balikci tafarından gönderildi (Mesaj 103037)
Amca vallahi bende akıl sır erdiremedim bu balıklara. akıntıya gelincede geçen gün çapa attığımda rürgar poyrazdan esiyordu akıntı ise tam tersinden. neyse uzun lafın kısası balık işi nasip işi herkesin nasibinin bol olması dileklerimle esen kalın.

Yeğen,dip akıntısı tersten olunca altta balık yok oluyor..

kaptankarabulut 16-03-2011 18:30

Alıntı:

oscar kaptan tafarından gönderildi (Mesaj 103064)
Bereketli olsun kaptanım, Ellerinize sağlık.

Teşekkürler oskar sanada rastgelsin herdaim..

kaptankarabulut 16-03-2011 18:32

Alıntı:

Alp Limoncuoglu tafarından gönderildi (Mesaj 103065)
Süleyman abi havalar değişken olunca balıkta etkileniyor. Ben Sığacık'ta pazar günü daha şanslıydım, balık 13:30'a kadar falan kesmedi. Ancak hava sabah poyrazdı, sonra bir ara çok güzel kaldı, arkasından tam batıya döndü, nihayetinde lodosa karar kıldı ve günün devamını öyle geçirdik. Zaten lodosa dönmesiyle dipteki balıkta kaçtı.
Hava daha bahara dönmedi. Lodos hakim rüzgar. Baharın gelmesi ile deniz suyu ısınıncaya kadar güzel balık alacağımızı düşünüyorum.
Yine de yazın benim yüzünü görmediğim kaba lidaları alıyorsunuz abi :)
Rastgelsin

Alp kardeşim,bu havalar daha on beş yirmi gün daha böyle devam eder.sonra oturur. Körfeze yerli hamside girmiş kısa bir süre sonra tahminimce uskumru sarıkanatlarda peşinden gelirler..

kaptankarabulut 16-03-2011 18:34

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 103069)
Süleyman abi herşeye rağmen hava çoookk hoştu..
Bence soğukların ardından bu da güzel olmuş..
Tavalık balıkda çıktıysa sorun zaten yok..

emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler abim..

Teşekkür ederim Necati,fena sayılmaz yinede tavalıklar çıktı..

kaptankarabulut 16-03-2011 18:36

Alıntı:

ali rıza acar tafarından gönderildi (Mesaj 103075)
Kaptanım, Halil ve Önder gibi aklının bir köşesine benide kaydediver. Balık olmasada muhabbet var be kaptanım.

Yaaa ali abim zaten sen benim hep aklımdasın da gitmişken birazda tavalık çıkarmak gerekir.az daha sabır...

kaptankarabulut 16-03-2011 18:39

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 103099)
Süleyman Abi arkadaşlarında dile getirdiği gibi 1 saat bile sürmüş olsa harika denebilecek bir av olmuş. Yaklaşık 2 aydır İstanbulda balık namına tek bir hareket bile yok. (Galata Köprüsünde yapılan Kraçe katliyamını saymaz isek). 2 -3 haftadır Bogazda değil balık, olta sallayan balıkçı bile görmedim. Bu bağlamda sizin av muhteşem ötesi olmuş sayılır.
Eline emeğine sağlık. Breketli bol avlar dileklerimle.

Teşekkür ederim Ahmet kardeşim,demek ki bu dönemde her yer aynı.ama az kaldı on beş yirmi gün sonra hareketlilik başlar düşüncesindeyim..

Saat 23:21.