![]() |
çok güzel bir gün olduğu resimlerdende belli Övünç kardeş hepinizi yürekten kutlar daha güzel avlarınızın olmasını dilerim.
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık. |
vaaaaaay vay vay :helal::helal::helal:
övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler :)paşayı görünce benim bile iştahım açıldı :helal:herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.:) yeğeeeeeeeeen :) tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu :)hizmet desen kusursuz :)çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:Dben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:D yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim.:) |
Övünç'üm harika bir anlatım olmuş.Emeğine sağlık.Bak Tago çok güzel balık pişirir.Anilında salatası güzeldir.Bu güzellüklerle güzel bir gün geçirmişsiniz.Daha ne olsun...
|
Çok keyifli bir gün olmuş.Yeni tekne de kardeşlerime hayırlı olsun,uğurlar getirsin inşallah.Rastgelsin..
|
Güzel bir gün olmuş.
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Övünç. Darası başımıza :) |
Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu isteriz ona göre repartuarını genişlet :D:D:D |
Süpersiniz,teknede muhabbet olmazsa çekilmez zaten,şansınız bol olsun.
|
Alıntı:
Bekliyorum abi her zaman ;) repertuar 1 günlük iş :) olmadı kendimiz söyleriz :) |
Alıntı:
Seni davet etmiyorum tekneye biliyosun ;) İyi dileklerin için sağol dayı :) |
mükemmell bir zaman geçirmişsiniz:) avınız bol ve nasibli olsun ... anıl ve taygun kaptan düşman çatlatıyorsunuzzz :)
|
Saat 09:18. |