RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Anıl +Taygun = Mükemmel Bir Gün :) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=8902)

Bornovalı 16-03-2011 17:22

çok güzel bir gün olduğu resimlerdende belli Övünç kardeş hepinizi yürekten kutlar daha güzel avlarınızın olmasını dilerim.
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık.

Hasan BALIKÇI 16-03-2011 17:27

vaaaaaay vay vay :helal::helal::helal:
övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler :)paşayı görünce benim bile iştahım açıldı :helal:herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.:)

yeğeeeeeeeeen :)
tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu :)hizmet desen kusursuz :)çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:Dben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:D
yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim.:)

kaptankarabulut 16-03-2011 17:54

Övünç'üm harika bir anlatım olmuş.Emeğine sağlık.Bak Tago çok güzel balık pişirir.Anilında salatası güzeldir.Bu güzellüklerle güzel bir gün geçirmişsiniz.Daha ne olsun...

Kamil ESEN 16-03-2011 17:55

Çok keyifli bir gün olmuş.Yeni tekne de kardeşlerime hayırlı olsun,uğurlar getirsin inşallah.Rastgelsin..

Mehmet BODUROĞLU 16-03-2011 18:06

Güzel bir gün olmuş.
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler Övünç.
Darası başımıza :)

Halil İplikçi 16-03-2011 18:16

Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu
isteriz ona göre repartuarını genişlet :D:D:D

muhabbetci 16-03-2011 18:46

Süpersiniz,teknede muhabbet olmazsa çekilmez zaten,şansınız bol olsun.

Anıl ÜNALAN 16-03-2011 18:52

Alıntı:

halil 23 tafarından gönderildi (Mesaj 103126)
Övünç gerçekten keyifli bir av olmuş kutluyorum salatada çok güzel görünüyor
Anıl bizim ekip malum genç gelirsek klasik sanat müziği yurttan sesler korosu
isteriz ona göre repartuarını genişlet :D:D:D

Halil abi :) Bendeki repartuarda tamamen sanat müziğiydi :) Bülent Ersoy itirazım var derken bi baktık herkes bağırıyo :) ondan müzik güzeldi dedik zate :) Müzeyyen Senar, Zeki Müren'le geçti günümüz :)
Bekliyorum abi her zaman ;) repertuar 1 günlük iş :) olmadı kendimiz söyleriz :)

Anıl ÜNALAN 16-03-2011 18:53

Alıntı:

Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi (Mesaj 103109)
vaaaaaay vay vay :helal::helal::helal:
övünç kardeşim paylaşımın için teşekkürler :)paşayı görünce benim bile iştahım açıldı :helal:herzaman böyle güzel avlar ve sohbetler dilerim kardeşim.:)

yeğeeeeeeeeen :)
tekne çok güzel görünüyor harika bir balıkçı teknesi bu :)hizmet desen kusursuz :)çay varmı çay bana onu de sen hele :)balık olmasın ama çay olsun.:Dben gelince bana çayı ve hizmeti evlat yaparsa en yakın zamanda geliyorum.:D
yeğenim istediğin tekneye sonunda kavuştun tekrar bol bereketli kazançlar ve avlar dilerim.:)

Sağol dayı. Kaç sefer çay demledik o gün ben sayamadım Övünç abi saydıysa söyler birazdan :)
Seni davet etmiyorum tekneye biliyosun ;)
İyi dileklerin için sağol dayı :)

Emre 16-03-2011 19:32

mükemmell bir zaman geçirmişsiniz:) avınız bol ve nasibli olsun ... anıl ve taygun kaptan düşman çatlatıyorsunuzzz :)

Saat 09:18.