![]() |
Ailenizle yaptığınız güzel av ve çevreye olan duyarlılığınızdaan dolayı sizi tebrik ediyorum.Allah daha güzel av günleri nasip etsin :)
|
Mazhar kardeşim bu güzel balıklarla paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim.İnşallah daha irilerinle paylaşımda bulunursun.Tebrikler.
|
Mazhar kardeşim,paylaşım için teşekkürler.Paşlar güzel afiyet olsun.Ama beni en çok mutlu eden,olta balıkcılığını ve çevre bilincini aşılaman.Keşke tüm aileler sizin gibi yeni nesile bu bilinci aşılayabilseler..
|
önder arkadaş sağolasın cevabın için benimde çandarlıda mütevazi bir evim var kasabın kahvede bir araya gelip bir çay içelim nedersin. tel 0533 6408018
|
gönenç kardeşim raporuma gösterdiğin ilgi ve nezaketin için çok teşekkür sanada rastgelsin sevgilerle.
|
paşalı abim çok sağol sevgiler.
|
süleyman abim üstadım alaka dolu rapor cevabın için çok teşekkürler tanışmak umudu ile sevgiler.
|
abi çok sağol ilgi ve alakana sevgilerimle.
|
Alıntı:
senin gibi deneyimli bir dostumla balık avlamak sohbet etmek benim için çok anlamlı olur.:)birgün kararlaştırıp güzel bir av yapalım.:) |
üstadım nezaket dolu mesajın çok mutlu etti sağolasın. sizler iş hayatına devam ediyorsunuz ben ise emekli ve müsaitim. onun için programı sen yap üstadım hem avlanalım hem çay sohbeti yapalım sevgilerimle
|
Saat 03:35. |