![]() |
Öner abicim paylaşım için teşekkür ederim.. Hasan abicim bu arada tüm okuyanları imrendirdiniz ona göre :):):) Heleki bu piknik birde göl kıyısında olsaydı ALLAH derdim. Afiyet şeker olsun inşAllah.
Saygılarımla |
hasan abiiiiiiiiiiiii yedin beni bittim valla ben sana sorarım bu tavukları hesabını ona göre ayarla kendini
|
Alıntı:
:deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::deli::d eli::deli::deli::deli::deli::deli::deli: |
Yaaaaaaaaaaaav hadi gidin işinize yav :hıııı:
bu paylaşıma teşekkür falan etmiyorum arkadaş.:hıııı: işiniz gücünüz milleti zıvanadan çıkartmak:hıııı: :helal::helal::helal::helal::helal::helal::helal:: helal::helal::helal::helal::helal: |
Alıntı:
hahahahahahaha Hasan abi tamamen katılıyorum sana :D:D:D:D:D:D |
:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
HER ŞEY ÇOK AMA ÇOK GÜZEL..deeee O salatanın ve sofranın hazırlanışı Hasan kardeşimizin mi mahareti????? Sanki kartpostal çekilecekmiş gibi düzenlenmiş.İnsanın karnı tok dahi olsa o manzara karşısında ağzının suları akıyor.. Güzel görüntüler için TEŞEKKÜRLER.... |
Alıntı:
|
Öner Kardeş görüntülere bakarsan çok şey kaçırmışsın.hem gitmezsin hemde bu görüntüleri yayınlarsın.varmı böyle işkence ya.Arkadaşlara afiyet olsun,inşallah birdahaki sefer sizde bu meclise katılırsınız.Paylaşımın için teşekkürler.
|
tek kelimeyle süper yaa afiyet olsun.helaaal
|
Tarif için teşekürler çok güzel olmuş bende ilk kıyı avında denemek istiyorum..Rastgelsin..
|
Saat 19:00. |