![]() |
Maşaallah...
Kaptanım Allah nazarlardan saklasın. Allah herkese seninki gibi bir gurur yaşatsın. Genç meslektaşıma da hayırlı ve başarılı görevler dilerim.
|
Kaptanım, sabah sabah bu bize yapılırmı ya...
Eşim ve çocuklarım ile resimlere baktık ve yaş icabımıdır, yufka yüreklilikmidir nedir beni ağlattın ya. Allah herkese böyle mutluluk gözyaşları nasip etsin. Ne kadar gurur duysan azdır. Resimlere baktıkça karşımda geleceğin (Ben göremem herhalde ama) Kara Kuvvetleri Kumandanı, akabinde de Genel Kurmay Başkanını görüyorum. Herşey gönlünüzce olsun Kardeşim. |
Herkese nasip olmayacak güzellikleri,size yaşatmış olduğundan dolayı önce kardeşimi,sonrada sizi tebrik ederim.Ne mutlu size ki böyle güzel bir evlada sahipsiniz.Allah nazardan sakınsın,bahtı açık olsun..
|
Amca bende yeğenimle her zaman gurur duymuşumdur. Allah bahtını gönlünü açık etsin generale kadar yükselmeyi nasip etsin inşallah.
|
İnanki Süleyman abi senin kadar bizde grurlandık.
ALLAH nazardan saklasın bahtı açık olsun..;) |
Kaptanım bu ne büyük mutluluk, bu değerli evladı yetiştiren seni ve eşini çok tebirk ederim. Pırıl pırıl bir delikanlı. İleride daha da üst kademelerde vatanına hizmet edeceği şimdiden belli. Allah size hep mutluluk ve başarılarını göstersin.
|
Kaptanım yürekten kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
|
İyi dileklerde bulunan tüm dostlarıma yürekten teşekkür ederim.Gerçekten çok güzel bir duygu..ALLAH tüm anne babalara böyle bir duyguyu nasip etmesini dilerim...
|
Kaptanım hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel bir paylaşım.:helal:
|
eli öpülecek adamsın kaptanım.tüm türk milleti olarak gurur duyuyoruz.
|
Saat 03:35. |