RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Rastgelsin muhabiri Sakarya'dan bildiriyor. (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9214)

Mehmet BODUROĞLU 23-05-2011 23:12

Harikasın Mazhar abi.
Çok güzel bir jest yapmışsın ve bu ortama katılmışsın.
Onur hocam ve arkadaşlarının da seni çok güzel ağırladıklarından şüphemiz yok.
Tekrarlanması dileklerimle.
Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.

Ferhat AYAS 24-05-2011 07:07

Sevgili MAZHAR abi, ve rastgelsin üyeleri,

Sağolsun mazhar abimiz. org.yona gelmek istedi, bu bizim için bir şereftir. Elimizde geldiğince ağırlamak vede mutlu edebilmekti, Umarım bir kusur işlememişizdir. Uzak mesafeyi yılmayıp, gelmen bizi çok memnun etmiştir, allah razı olsun

Buradan siz rastgelsin üyelerinin, sakaryada her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmamanızdır. yeterki BİZ GELİYORUZ deyin, gerisi detaylardır.

Ayağına sağlık MAZHAR ABİ,:helal: :helal: :helal: :helal:

Necati ARAT 24-05-2011 07:17

Abim sana ne denir ki..
Tebrik ederim Başkada bir şey demem..
Harbi şekilde haber muhabirleri gibi sessiz sedasız ortadan kaybolarak,
Biz dostları oradaymış gibi hisssettirecek bu güzel rapor için çok teşekkür ederiz..
Orada seni ağırlayan can dostlarada ayrıca teşekkürler..
Nepiniz sağlıcakla kalın..
Tekrar bir arada olmak ümidim ile..

mazhar üzümcü 24-05-2011 09:18

teşekkür

Alıntı:

Mehmet BODUROĞLU tafarından gönderildi (Mesaj 107144)
Harikasın Mazhar abi.
Çok güzel bir jest yapmışsın ve bu ortama katılmışsın.
Onur hocam ve arkadaşlarının da seni çok güzel ağırladıklarından şüphemiz yok.
Tekrarlanması dileklerimle.
Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.

sağolasın mehmetim güzel içerikli mesajın için. bu vesile ile bodrum seyahati ve balık av ve görüntüleri için tebrik ediyorum.

mazhar üzümcü 24-05-2011 09:23

teşekkür

Alıntı:

Ferhat AYAS tafarından gönderildi (Mesaj 107152)
Sevgili MAZHAR abi, ve rastgelsin üyeleri,

Sağolsun mazhar abimiz. org.yona gelmek istedi, bu bizim için bir şereftir. Elimizde geldiğince ağırlamak vede mutlu edebilmekti, Umarım bir kusur işlememişizdir. Uzak mesafeyi yılmayıp, gelmen bizi çok memnun etmiştir, allah razı olsun

Buradan siz rastgelsin üyelerinin, sakaryada her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmamanızdır. yeterki BİZ GELİYORUZ deyin, gerisi detaylardır.

Ayağına sağlık MAZHAR ABİ,:helal: :helal: :helal: :helal:

sevgili ferhatım bu güzel sözlerin için çok teşekkürler inşallah sakaryalı kardeşlerimle yine bir avda beraber olmak ümidiyle sevgiler

mazhar üzümcü 24-05-2011 09:28

Alıntı:

Necati ARAT tafarından gönderildi (Mesaj 107155)
Abim sana ne denir ki..
Tebrik ederim Başkada bir şey demem..
Harbi şekilde haber muhabirleri gibi sessiz sedasız ortadan kaybolarak,
Biz dostları oradaymış gibi hisssettirecek bu güzel rapor için çok teşekkür ederiz..
Orada seni ağırlayan can dostlarada ayrıca teşekkürler..
Nepiniz sağlıcakla kalın..
Tekrar bir arada olmak ümidim ile..

sevgili necatim. bakış açısı ihtibari ile ,farkını bir kez daha otaya koydun tam bir araştırmacı gazeteci ruhuna sahip kardeşimi kutluyor sevgilerimi iletiyorum.

mazhar üzümcü 24-05-2011 09:46

teşekkür

Alıntı:

Onur ADIGÜZEL tafarından gönderildi (Mesaj 107132)
sevgili dostlar;
SAMADER olarak bir yarışma organizasyonunu daha kazasız belasız tamamlamış olmanın mutluluğu var üzerimizde. Sevgili Mahzar abimiz geliyorum dediğinde hepimiz ayrı bir telaşa düştük nasıl rahat ettiririz diye ve çok çok mutlu olduk...
organizasyonla ilgili fotolar yüklenmeye devam edecektir. bir kaç gün içinde kendimize gelir ve yayınlarız inşallah. ben buradan sevgili Mahzar abimin vesilesiyle tüm rastgelsin ailesine teşekkürlerimi SAMADER adına sunuyorum. aslında hepiniz oradaydınız dostlar...tek tek kimseyi atlamadan kulaklarını çınlattık... :)

sevgili onurum güzellikler içeren mesajın için teşekkür ederken bir kıyı avında sakaryalı kardeşlerimle tekrar birlikte olmayı diliyorum sevgilerimle.

Onur ADIGÜZEL 24-05-2011 11:08

Alıntı:

mazhar üzümcü tafarından gönderildi (Mesaj 107169)
sevgili onurum güzellikler içeren mesajın için teşekkür ederken bir kıyı avında sakaryalı kardeşlerimle tekrar birlikte olmayı diliyorum sevgilerimle.

inşallah abicim bu yaz güzel bir organizasyon yapacağız birlikte :)

CK.54 24-05-2011 11:25

Arkadaşlar ben ancak yazmaya fırsat bulabildim özür dilerim .
Öncelikle sizin içinizden biri olan ve ta izmirden kalkıp bizim bu önemli organizasyonumuza katılan Mazhar abiye teşekkürlerimi sunmak istiyorum sağolsun bizleri varlığıyla mutlu etti onun nezninde tüm Rastgelsin üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Birdahaki organizasyona sizleri daha kalabalık bekliyoruz sizleri ağırlamaktan onur duyarız.

Biz Samader olarak elimiz erdiğince tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık ve çaba gösterdik umarım tüm misafirlerimiz organizasyonumuzdan memnun ayrılmışlardır .
Eksiklerimiz tabiyki olmuştur bunlarıda düzeltmek için çaba göstereceğiz.

mst35 24-05-2011 13:19

Mazhar abi seni tebrik ediyorum bu ilginden ve sakaryadaki dostların arasında rastgelsin ailesini temsil ettiğin için allah güç kuvvet versin ziyaretlerinin devamını diliyorum saygılar....

Saat 21:09.