RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI KARADAN (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=2)
-   -   İstanbul Boğazı Av Raporum (19-22 Mayıs) (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9228)

adolomorola 26-05-2011 17:24

Ahmet ne güzel olmuştur onlar cıtır cıtır
Afiyet bal şeker olsun..;)
Bu arada çok güzel bir rapor hazırlamışsın ellerine yüreğine sağlık... ;)

Şansın her daim yanında olması dileklerimle...;)

akinyildiz81 26-05-2011 18:50

ooo kardeş doldurmuşsun yine biz kaç aydır telef olduk levrekten tık yok. ekip bunalıma girdi intiharlarından korkuyorum :)

Kamil ESEN 26-05-2011 19:16

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.Çok zengin ve keyif veren bir anlatım olmuş.Delikanlılar çok yakışıklıymış,Allah bağışlasın.Balıkların en güzeli onların hakkı.:P Şansın daim olsun.Rastgelsin..

İrfanavcı 26-05-2011 23:13

Ahmet kardeşim çok güzel bir paylaşım olmuş.
avın bereketli geçmiş kutlarım afiyet olsun,
yeğenlerimin gözlerinden öperim hoşçakal.

Ahmet TARİH 27-05-2011 07:25

Alıntı:

akinyildiz81 tafarından gönderildi (Mesaj 107443)
ooo kardeş doldurmuşsun yine biz kaç aydır telef olduk levrekten tık yok. ekip bunalıma girdi intiharlarından korkuyorum :)

Akın kardeş bırak şu levrek sevdasını gel Boğaza. Bak ben senin fotoğraflara sulandım levrek uğruna 3 kere Karaburuna geldim eli boş döndüm. Ama inşaallah sen Boğazdan boş dönmezsin. Balık bol bu aralar.
Hatta yarın sabah erkenden rapala ile levrek yoklaması düşünüyorum ama tahmin raporlarında sabah saatlerinde sağnak yağış uyarısı var. Durum kötü olursa pazar gününe erteleme yapabilirim.
Gelmek istersen beni ara beraber olta sallayalım.

Ahmet TARİH 27-05-2011 07:28

Alıntı:

mst35 tafarından gönderildi (Mesaj 107414)
Tebrikler ahmet bey güzel av olmuş bu sabah bende saati kurdum ama kalkmaya gücüm yetmedi bende göztepeye gidip oralardan durumu kontrol edecektim nasip olmadı başka güne erteledik balıklarınız afiyet olsun bu arada saygılar....

Mesut sende uygun olursan bir organizasyon yapabiliriz. Gelebilirsen haberleşelim mutlaka. 0532 371 29 09 dan arayabilirsin

Ahmet TARİH 27-05-2011 07:32

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 107435)
Ahmet ne güzel olmuştur onlar cıtır cıtır
Afiyet bal şeker olsun..;)
Bu arada çok güzel bir rapor hazırlamışsın ellerine yüreğine sağlık... ;)

Şansın her daim yanında olması dileklerimle...;)

Kardeş sende sağol varol
Necati kardeşimin özel isteği üzerine bir dahaki balıkların tutulmasından mideye iniş serüveninide belgesel yaparak sunmaya gayret edeceğim.

İrfan abi, Kamil abi sizlerede teşekkür ederim.

akinyildiz81 30-05-2011 13:27

Alıntı:

jeosee tafarından gönderildi (Mesaj 107495)
Akın kardeş bırak şu levrek sevdasını gel Boğaza. Bak ben senin fotoğraflara sulandım levrek uğruna 3 kere Karaburuna geldim eli boş döndüm. Ama inşaallah sen Boğazdan boş dönmezsin. Balık bol bu aralar.
Hatta yarın sabah erkenden rapala ile levrek yoklaması düşünüyorum ama tahmin raporlarında sabah saatlerinde sağnak yağış uyarısı var. Durum kötü olursa pazar gününe erteleme yapabilirim.
Gelmek istersen beni ara beraber olta sallayalım.

pazar günü hava müsaitti Yasin'le birlikte bir kaç avlak denedik ama bu kadar güzel havada vuruş bile alamadık.yeni teorimiz yengeç kıyılamadan levrek kıyılamaz :)

pendikli balıkçı 20-10-2011 20:37

Harika avmış vallahi.Resim çektirmişsin abi resmen.

Saat 14:45.