![]() |
ya kardeşim bana bunları göstermeyin deli oluyom kirmızıları görünce hic yakalayamadım gözüm acık gidecek mustafa kardeşim cok iyi av yapmışın darısı benim başıma
|
mustafa kardeşim tam tavalık bunlar.rapor ve balıklar için tebrik ediyorum sevgilerimle
|
Mustafa tebrik ederim yine maşallahın var mercanların hakkını vermişsin paylaştığın için sağol kardeşim.
|
mustafa maşallahın var kırmızılar çok iri devamını dilerim
|
Afiyet bal şeker olsun.
Çok daha iyilerinin oltanızda olması dileklerimle. Rastgelsin ... |
:))mesut kardeşim bi dahakine inşallah o dediğin. çok teşekkürler sansın hep açık olsun inşallah.
|
Alp hocam ben yakaladığım mercanlara sordum niye alp hocamın tekneyle geldiğimizde böyle yakalmıyorsunuz diye onlarda biz o tekneyi tanımıyoruz ne zaman senin ortiyi görünce o zaman hep bir araya geliyoruz dediler:)). abicim işin şakası bi yanada işlerimden bu ara fırsat yok ne zaman çıkıp gideceğime dair bi günü ben bile bilmiyorum. her şey bi kaç saat içinde belli oluveriyor. sanada çok teşekkür ediyorum yorumlrın için hocam kal sağlıcakla.
|
irfan abi alaattin abi hayrettin abi övünç kardeşim ve önder abi sizlerede çok teşekkür ederim sizlerinde oltalarınız hep dolu olsun inşallah.
|
Ahmet tarih kardeşim. öncelikle benim her konuma birkaç birşeyler yazdığın için çok teşekkürler. Bu ejder_balikci nikinin mevzsunuda anlatayım bu arada. On yıl kadar oldu yanılmıyorsam o zamanlar netten ve pc den anlamıyordum bazı işlerim için email gerekti ve bende bir internet kafeye gittim bana bi tane mail oluşturmalarını söyledim bi tane genç vardı abi ne olsun dedi bende balıkçı olsun dedim baktı abi o var dedi. O zaman ejder balıkçı olsun dedim ve ejder_balikci oldu:)) sadece burada değil tüm nette ejder_balikci yım. Benim msn bile aynı yani. Başkaları tarafından yalnış anlaşılmasın diyede bunu belirtmek istedim.
|
çok sağol necati abicim fotoğrarlar içinde atyıca teşekkürler. allah seninde hep gönlüne göre versin inşallah.
|
Saat 02:05. |