RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI

RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI (http://www.rastgelsin.org/forum.php)
-   DENİZ AVI (TEKNEDEN) (http://www.rastgelsin.org/forumdisplay.php?f=25)
-   -   30 Haziran 2011 Sığacık... (http://www.rastgelsin.org/showthread.php?t=9390)

Balikci Alp 03-07-2011 05:19

Alıntı:

Halil İplikçi tafarından gönderildi (Mesaj 109495)
Alp kardeşim raporun ve paylaşımına teşekkürler sargoz ve mercanlar çok güzel
bereketin ve av keyfin daim olsun
benim de ama karadan yaklaşık 15 yıl önce çekip tırstığımdan misinayı kesip
geri gönderdiğim aynı boylarda bir çiçina vardı bana onu hatırlattı
bizim konuya ilgine de sağol av işi nasip işi..Allah hepimize gönlümüzdeki avları
nasip etsin

Halil abi cok tesekkur ediyorum. Abi aradan 15 sene geçmiş. Bu balıklar hakkında bilgin arttı mı? Örneğin yenilebiliyor mu? Iğneden nasıl çıkarmak gerekir? Bu konularda bilgin varsa paylaşırsan çok ssevinirim.
Dileğine gönülden katılıyorum.

Balikci Alp 03-07-2011 05:30

Alıntı:

kaptankarabulut tafarından gönderildi (Mesaj 109496)
AAAAAlp,bakıyorum sen bizim Sığacığın mercanlarını bitirmeye karar vermişsin.Maşallah asker kışlası gibi sıraya dizmişsin hepsini.Aman dikkat et kardeşim her av dönüşünde mutlaka bir erkek bir dişi mutlaka geride bırak ki ertesi güne kadar çoğalsınlar.:D :D :D Çünkü ben de öyle yapıyorum onun için hiç boş dönmüyorum.

Alp kardeşim paylaşım için teşekkürler afiyet bal şeker olsunlar ama ağlamasınlar.:D :D :D

Süleyman abi :) cok teşekkür ederim. Abi ne hikmetse bize mercanın erkeği pek uğramıyor, o Mustafa'nin (Ejder Balıkçı) uzmanlık alanı :) erkeklere dokunamadığımızdan her gittiğimizde nasibimizi alıyoruz Allah'a bin şükür :)
Kaptan senden ricam var. O taraftan azıcık istavrit salsana buraya :) orta sular şenlensin :):)
Daha bereketli avlar sizlere nasip olsun...

Balikci Alp 03-07-2011 05:38

Sevgili Ramazan ve Ufuk daha güzelleri sizlere nasip olsun diyeceğim ama zaten oluyor:D:D:D
O yüzden size bereketli avların devamını dilerken bana sizdeki bereketin nasip olmasını diliyorum ;) :D
Çok tesekkur ederim.

Balikci Alp 03-07-2011 05:44

Alıntı:

Anıl ÜNALAN tafarından gönderildi (Mesaj 109554)
Tebrik ederim Alp abi güzel av olmuş.
Sığacığı kurutma ilerde orası için planlarım var :)
Devamını diliyorum..
Rastgelsin..

Sevgili Anıl çok teşekkür ederim. Bu tarafta hepinize yeterince balık ayırıyorum hiç merak etme :) sen yeter ki planlarını gerçekleştir, bizim yakaladıklarımızdan daha güzellerini çekeceğinden şüphem yok. :)

Balikci Alp 03-07-2011 05:47

Alıntı:

Adem VARDARCIK tafarından gönderildi (Mesaj 109557)
Alp Oldukça hareketli bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim.Sargoz da pek göz dolduruyor .En kötü avınız böyle geçsin .

Esenkalın.

Sevgili Adem, daha güzellerinin sizlerin avlarını süslemesini diler, çok teşekkür ederim.

Balikci Alp 03-07-2011 05:50

Alıntı:

Tuncay GÜNAY tafarından gönderildi (Mesaj 109561)
alp kardeşim güzel bir av olmuş kırmızılar da çok güzel görünüyor tava dolmuş maşallah afiyet şeker olsun

Sevgili Tuncay çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlere rastgelsin...

Balikci Alp 03-07-2011 05:54

Alıntı:

adolomorola tafarından gönderildi (Mesaj 109565)
Alp öncelikle çok güzel bir av raporu hazırladığın için seni kutlarım kendim yaşamış gibi okudu her cümlesini.;)

Tüm ekibi kutlarım çok güzel bir av olmuş sizler için,en kötü avınızın böyle neşe içinde geçmesi dileklerimle....;)

Abi çok sağol güzel sözlerin için. Ben daha güzellerini tutayım bak ne raporlar yazacağım :):)
Sizlere daha güzel avlar dilerim.

Balikci Alp 03-07-2011 05:58

ziya'cim bu haftada senle çekeceğiz inş :) teşekkürler

Murat ÇAKMAKÇI 03-07-2011 07:59

Alp kırmızılar pek güzelmiş tekneyi sattım onlarla görüşmez oldum eline sağlık :helal:

Kamil ESEN 03-07-2011 09:00

Tüm ekibi kutlarım, çok güzel bir av olmuş.Şansınız daim olsun..

Saat 07:43.